16 / 05 / 2024

Huxo restorant

Huxo restorant

Dünya mutfağının lezzetlerini sunan Huxo restorant'ın sahibi Fulya Ağaoğlu yeni şubelerini Bağdat Caddesi'nde açacağını söyledi.

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Özgür Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Salihli Belediyesi'nden 1 yıllığına kiralık 17 gayrimenkul!

Salihli Belediyesi işyeri, kahvehane, çay bahçesi, restorant, kahvehane, mesken ve park alanı vasıflı 17 adet gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor..

Onikişubat Belediyesi 7.1 milyon TL'ye restorant yaptırıyor!

Onikişubat Belediye Başkanlığı tarafından Hasancıklı Mahallesi'nde restorant yaptırılıyor. İnşaat işi için ihale 2 Ocak'ta yapılacak..

FETÖ'den Ali Çelik’e 60 milyon dolarlık plaza!

Pinhan Restorant'ın soruşturması tamamlandı. İddianamede örgütün 2 numaralı adamı Mustafa Özcan’ın mali işlerini yürüten Ali Çelik’e 60 milyon dolar değerinde bir plaza verdiği ifade edildi.

Ordu Akkuş Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor!

Akkuş'un en güzel turizm alanlarından bir tanesi olan Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor. Akkuş Belediyesi tarafından yaptırılacak restorant inşaatı başlıyor.

Koza Park Center projesi Güneydoğu'nun prestijli iş merkezi olacak!

Koza Park Center'ın Çukurova ve Güneydoğu'nun prestijli ve en büyük iş merkezi olduğunu belirten KIZA inşaat Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi projede 990 ofis, kafe ve restorantın yer aldığını söyledi.

Huxo restorant yeni şubesini Bağdat Caddesi'nde açacak!

Dünya mutfağının lezzetlerini sunan Huxo restorant'ın sahibi Fulya Ağaoğlu yeni şubelerini Bağdat Caddesi'nde açacağını söyledi.

Kastamonu Belediyesi otopark ve restoran inşa ettirecek!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Aktekke Mahallesi'nde yeraltı otoparkı, oto yıkama, cafe-restorant ve 10 adet bilet satış gişesi yaptıracak. İnşaatın bedeli 9 milyon 518 bin 613,30 TL olarak belirlendi.

Hülya Avşar Bahçeşehir'de simit restorantı açtı!

Renkli hayatının gözde isimlerinden biri olan Hülya Avşar, ticarete atıldı. Televizyondaki başarısını iş dünyasında göstermeye hazırlanan Avşar, bir simit restorantı açtı.

Avcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık 8 bina!

İstanbul Avcılar'da Baler Havuz restorant No:9 adresinde bulunan 8 bina, Küçükçekmece 1. Satış Memurluğu tarafından 13 Mayıs 2015 günü saat 14:40 ile 14:45 arası ihale ediliyor.

Manavgat Moonlight Restorant satış memurluğundan 1 milyon TL'ye satılıyor!

Manavgat Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Selimiye Mahallesi'nde yer alan ruhsatsız Moonlight Restorant'ı satışa çıkarıyor. İhalesi; 9 Aralık 'ta yapılacak.

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos 2014 tarihinde Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Tunceli'de otel konforunda öğretmen evi yaptırılacak!

Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden içerisinde yüzme havuzu, düğün salonu, restorant, süit odalar bulunan 17 bin 800 metrekare büyüklüğünde 40 yatak kapasiteli çok amaçlı bir öğretmen evi yapılacağı bildirildi...

Huxo restorant Haberi

Huxo restorant

Fulya Ağaoğlu’nun başarısı Huxo’yu büyüttü. Dünya mutfağının lezzetlerini sunan restoranın yeni şubesi Cadde’de açılıyor. Risotto yatağında dana kaburga, ağır ateşte rostolanmış antrikot ve odun ateşinde pizza çeşitleri mönünün tercih edilen yemekleri...