05 / 05 / 2024

huzur sitesi satışları

huzur sitesi satışları

Kurtköy'de yer alan Huzur Sitesi'nde satışlar tamamlandı, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Bulvar Sitesi satışta! Teslimler Haziran 2024'te!

Garaj Teknik Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bulvar Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Proje Haziran 2024'te teslim edilecek. 

Berrak Sitesi satışta! Tuzla'ya 183 yeni konut geliyor! 

Çavuşoğlu Yemenler Yapı imzasıyla İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları başladı. Peki Berrak Sitesi'nde konut fiyatları ne kadar? Peşin ödemede indirim var mı? İşte Berrak Sitesi ile ilgili detaylar... 

Tapu.com'un satışları yüzde 104 büyüdü!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul online açık artırma sitesi tapu.com’un satışları 2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 104, satış hacmi ise yüzde 135 oranında artış gösterdi.

İkinci el konut satışları neden yavaş?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "ikinci el konut satışları" konusunu kaleme aldı..

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Kiptaş Çatalca Konutları'nın satışları iptal olmadı!

KİPTAS'ın Çatalca Konutları satışlarının iptal olduğu ile ilgili tüm söylemler palavradan ibaret çıktı. Palavra derken CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök'ün sosyal paylaşım sitesi üzerindeki paylaşımı havada kaldı.

Konforia Soyak Sitesi satılık daire!

Konforia Soyak Sitesi satılık daire fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. 2017'de tamamlanacak olan Bahçeşehir Soyak Konforia projesinde yüzde 1 KDV avantajıyla satışlar yapılıyor...

Narin Park Evleri'nin Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Projenin 548 konutluk ilk etabında satışlar devam ediyor.

Gaziantep Günsev Sitesi 3. etabında satışlar başladı! Teslimler 24 ay sonra!

Günsev Sitesi 3. etabında daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Gaziantep Günsev Sitesi 3. etabında satışlar başladı! Teslimler 24 ay sonra! Teslimler 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Ekşioğlu İnci 2 Sitesi'nde satışlar başladı!

Ekşioğlu inşaatın Antalya Konyaaltı'nda hayata geçireceği butik projesi Ekşioğlu İnci 2 Sitesi'nde satışlar başladı. Proje. 1+1 ve 3+1 bahçe dubleksli zemin kat daireler, 2+1 ara kat daireler ve 3+1 dubleks dairelerden oluşuyor.

Konutta satışlar düştü, kiralar yükselişte!

Ocak ayında yapılan bir araştırma emlak fiyatlarındaki değişimi ortaya koydu. Emlak satışları düşerken kiralar yükseldi Emlak sitesi www.metrekare.com İstanbul'daki emlak fiyatlarının değişimini ortaya koyan bir analiz yaptı.

Gözde Sitesi'nde satışlar tamamlandı!

102 metrekare alana sahip sadece 2 oda 1 salon konutlardan oluşan, M. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen ve Pendik'te inşa edilen Gözde Sitesi'nde satışlar tamamlandı...

5. Halil Atila Sitesi'nde satışlar başladı!

İzmir Bornova'da Olgun İnşaat A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen 5. Halil Atila Sitesi'nde konut satışları başladı...

huzur sitesi satışları Haberi

huzur sitesi satışları

Osmanlı Yapı İnşaat ve M. Yılmaz İnşaat ortaklığıyla Kurtköy'de 4 bin 500 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Huzur Evleri 8 katlı 3 blok halinde inşa edildi.


Pendik Kurtköy Huzur Sitesi'nde satışlar tamamlandı. Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen projede; yüzme havuzu, dinlenme alanları,  kapalı otopark, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, 24 saat güvenlik sosyal alanlar bulunuyor. 


Osmanlı İnşaat Huzur Sitesi konum olarak; Sabiha Gökçen Havalimanına 3 dakika, E5 ve E6 bağlantı yollarına 5 dakika mesafede yükseliyor.


Huzur Konutları'nda; 2 oda 1 salon daireler 95 metrekareden, 3 oda 1 salon daireler ise 125 metrekareden başlayan alanlara sahip.


0 216 307 08 10

www.osmanliyapiinsaat.com

Ceren...