04 / 05 / 2024

Huzurlu İnşaat çalışanları

Huzurlu İnşaat çalışanları

Türkiye genelinde birbirinden değerli konut projelerini hayata geçiren, inşaat sektörünün parlayan yıldızı Huzurlu İnşaat çalışanları, İhlas Vakfı’nda bir araya geldi.

Amerika sigorta şirketlerinde evden çalışmayı iptal etti! Çalışanlar isyanda!

Kaliforniya merkezli sigortacı Farmers Group'ta yaşanan CEO değişimi, "ofise dönüş" politikalarının uygulanmasını beraberinde getirdi. Uzaktan çalışma sözü verilmiş olan ve buna güvenerek evini taşıyan, arabasını satan çalışanlar, yeni yönetim kararına karşı isyan ettiler.

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

Çalışanlar dikkat! İşte daha yüksek emekli aylığı alabilmeniz için yapmanız gereken her şey!

Emekli olunduğunda alınacak emekli maaşının miktarını belirlemek çalışanların elinde bulunuyor. Daha yüksek emekli aylığı almanın yolları nelerdir? Emekli aylığı nasıl yükseltilir? İşte detaylar...

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyzi Oflaz tarafından kuruldu.

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Dünya genelinde yayılan işten çıkarma ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Konaklama, tur, uçak bileti ve VIP transfer hizmetleri sunan ünlü turizm şirketinin konkordato ilan ettiği ve bütün çalışanlarını işten çıkardığı açıklandı.

Bütün çalışanlar 1000 liralık doğal gaz yardımı alabilecek mi?

9 Kasım’da yürürlüğe giren, çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği getiren düzenlemenin ayrıntıları belli oldu. İşverenlerin çalışanlara yapacakları yardımın ne kadar olacağı da netleşti. Bütün özel sektör çalışanları 100 lira yardım alacak mı? İşte bütün detaylar...

Bütün çalışanları ilgilendiriyor! Telefonunuza mesaj gelecek!

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) bütün çalışanları ilgilendiren kritik bir hamle geldi. Özel sektörde çalışanları ilgilendiren bu karara göre; sigortalının prime esas kazancı bir önceki aya göre yüzde 20 azalırsa çalışana mesaj ile bilgi verilecek.

Birden fazla işte çalışanlar hemen bakın! Kazançlarınızda vergi detayı...

Artık pek çok insan boş zamanını değerlendirmek, hobisinden gelir sağlamak veya daha fazla kazanç elde etmek amacıyla birden fazla işte çalışıyor. Fakat birden fazla işte çalışanlar için önemli bir detay gündeme geldi. İşte gelir vergisi ile ilgili o detay...

Sanayi devi çalışanlarını şirkete ortak edecek! Prim yerine hisse verilecek

Alarko Holding üst düzey yöneticilerine prim ödemelerinin bir kısmının hisse senedi olarak yapılabilmesini sağlayacak bir sistem oluşturacak. Şirketten yapılan açıklamada çalışanların şirketin refahına ortak edilmesiyle, şirkete bağlılıklarının ve verimliliğinin artacağı kaydedildi.

İkramiye müjdesi! İkramiye ödemeleri belli oldu! İşte çalışanların dört gözle beklediği haber!

İkramiye müjdesi verildi. İşte çalışanların dört gözle beklediği ikramiye haberinin detayları!

Kamu çalışanlarının maaşlarına düzenleme geldi! 15 bin lira üzeri kazananların maaşlarında % 20 kesinti yapılacak

Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde önemli bir karar alındı. ‘Toplumu rahatlatmaya yönelik adımlar’ olarak nitelendirilen proje dahilinde 15 bin lira üzeri kazanan kamu çalışanlarının maaşlarında % 20 kesintiye gidilecek. İşte detaylar…

Asgari ücrete yapılan ara zam sonrasında çalışanların temmuz ayındaki bordro değişimleri nasıl olacak? İşte detaylar…

Net 5 bin 500 TL’den daha yüksek ücret alan işçilerin bordrolarında belirlenen yeni asgari ücrete bağlı değişikliklerin nasıl olacağı kritik öneme sahip. İşte çalışanların temmuz ayındaki bordro değişimleri...

Sağlık çalışanlarının ücretlerine yüzde 265'e varan artış geldi! 10 bin liranın altındaki borçlar silindi

Sağlık çalışanlarının mali haklarının iyileştirilmesini içeren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı.

Huzurlu İnşaat çalışanları Haberi

Huzurlu İnşaat çalışanları


Türkiye genelinde birbirinden değerli konut projelerini hayata geçiren, inşaat sektörünün parlayan yıldızı Huzurlu İnşaat çalışanları, İhlas Vakfı’nda bir araya geldi.

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat’ın Türkiye genelinde devam eden projeleri hakkında bilgiler verdi.

2009’dan bu yana Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde 2 binden fazla konut inşa ettiklerini, Huzurlu İnşaat olarak İstanbul Beylikdüzü’nde Aralık 2015’te temelini attıkları 500 konutlu Huzurlu Marmara projesi inşaatının hızla devam ettiğini söyleyen Bıyıklı, Huzurlu Marmara projesine İstanbulluların çok büyük ilgi gösterdiğini ve İstanbul’da başka konut projeleri için de çalıştıklarını ifade etti.

Müşteri memnuniyetinin kendileri için birinci sırada olduğunu belirten Bıyıklı, bu anlayışla 19 il ve ilçede başlattıkları konut projelerini tamamlayarak teslim ettiklerini, 5 şehirde de konut projelerinin devam ettiğini belirtti.

Bıyıklı’nın konuşmasının ardından, İhlas Vakfı Mütevelli Heyet...