28 / 04 / 2024

Huzurlu Marmara ulaşım adresi

Huzurlu Marmara ulaşım adresi

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim için 444 4 136 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 90 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje Avcılar İDO İskelesi 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Güneşli Huzurlu Marmara'da 2 bin TL taksitle!

289 daire ve 12 adet ticari üniteden meydana gelen Huzurlu Marmara Güneşli’de 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

Huzurlu Marmara Güneşli teslimat!

Huzulu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara'da 0,29'dan başlayan oranlarla ev sahibi olmak mümkün...

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanıyor. Peki Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

Huzurlu Marmara Güneşli projesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Huzurlu Marmara Güneşli projesi 310 adet konuttan meydana geliyor.

Huzurlu Marmara'nın yüzde 92'si satıldı!

Huzurlu İnşaat'm Beylikdüzü'nde inşa ettiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan "Huzurlu Marmara" projesinin yüzde 92'sinin satıldığı açıklandı.

Ahmet Vefik Alp'den Marmara Denizi’nin ulaşımını rahatlatacak proje!

Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp Marmara Denizi’nin ulaşımını rahatlatacak Büyük Marmara Çemberi projesini ve Pendik-Yeşilköy By-Pass Yüzer Viadük projesini tanıttı.

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Huzurlu Marmara ulaşım adresi Haberi

Huzurlu Marmara ulaşım adresi

Huzurlu Marmara Residence'de dairelerin büyüklükleri 97 ile 177 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projenin Ekim 2018 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 4 136 olarak belirlendi. Proje 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Daire fiyatları 262 bin TL'den başlangıç gösteren Huzurlu Marmara Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 120 ay vadeli banka kredisiyle konut sahibi olunabilen proje Huzurlu İnşaat imzası taşıyor. 


Huzurlu Marmara Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Projede yüzde 35 peşin ödemelerde, kalan yüzde 65'lik kısım için firma bünyesinde vade uygulanıyor.


Göletler, yürüyüş parkurları, fitness, sauna ve yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanlarına yer verilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü Konutları Atatürk Havalimanı 25 dakika, Avcılar İDO İskelesi 10 dakika, Beylikdüzü İDO...