22 / 05 / 2024

Huzurlu Yaylası nerede

Huzurlu Yaylası nerede

Huzurlu Yaylası'nın turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı. Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Özuslu, Amanos Dağları'nda 2 bin rakımlı yaylanın mutlaka görülmesi gerektiğini söyledi.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Alleben Göleti tabiat parkı oldu!

Gazianteplilerin yoğun ilgi gösterdiği Alleben Göleti ile İslahiye’deki Huzurlu yaylasındaki park “tabiat parkı” olarak tescil edildi.

Huzurlu Marmara Rezidans nerede?

Huzurlu Marmara projesi toplam 27 bin metrekare arsa alanına yayılıyor. Dairelerin Ekim ayı 2018 yılında teslim edilmesi planlanan projede evler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki Huzurlu Marmara Rezidans nerede?

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara nerede?

Huzurlu Marmara Evleri 27 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede teslimlerin Ekim 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. Peki Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara nerede?

Huzurlu Marmara Evleri nerede?

Huzurlu İnşaat imzası ile yükselen Huzurlu Marmara'da dairelerin alanları 97 ile 177 metrekare arasında değişiyor. Proje 90 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Peki Huzurlu Marmara Evleri nerede?

Ergün Özuslu: Huzurlu Yaylası, turizme kazandırılacak!

Huzurlu Yaylası'nın turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı. Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Özuslu, Amanos Dağları'nda 2 bin rakımlı yaylanın mutlaka görülmesi gerektiğini söyledi.

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor?

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 1+1 / 2+1 / 3+1 / 4,5+1 konut tipleri bulunuyor.

Akçatekir Yaylası'nda ikamet ve ödenek sorunu!

Çukurova bölgesinde bunaltıcı sıcak ve nemli havalardan kurtulmak isteyenlerin uğrak yeri olan ve yaz aylarında nüfusu 100 kat artan Akçatekir Yaylası, ikamet ve ödenek sorunu yaşıyor.

Huzurevlerinin yerini butik otel tipi huzurlu evler alacak!

Yaşlanma Ulusal Eylem Planı'nın Uygulama Programı taslağına göre, yaşlıların huzurevleri yerine 3-4 kişinin ikamet ettiği ihtisaslaşmış butik otel tipi konutlar olan ''huzurlu evler''de yaşaması sağlanacak

Osmaniye'nin Ürün Yaylası'nda orman yangını çıktı!

Osmaniye'de merkeze bağlı Ürün Yaylası Dombullu mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Chp'den Van raporu: 2 milyar TL nerede?

CHP hazırladığı raporda; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'a 3 milyar TL harcadıklarını söylüyor. 25 bin konut için 1 milyar TL harcandıysa geriye kalan 2 milyar TL nerede diye soruldu

Ayder Yaylası, hafta sonları tatilcilerin akınına uğruyor!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki dünyaca ünlü turizm yöresi Ayder Yaylası, özellikle hafta sonları tatilcilerin akınına uğruyor

Huzurlu Yaylası nerede Haberi

Huzurlu Yaylası nerede


Huzurlu Yaylası'nın turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı.  Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Özuslu, Amanos Dağları'nda 2 bin rakımlı yaylanın mutlaka görülmesi gerektiğini söyledi. 

Karadeniz Bölgesi'ne özgü bitki örtüsüne rastlanan yaylada çam, sedir, meşe, köknar ve kayın bulunduğunu ifade eden Özuslu, "Huzurlu Yaylası, eşsiz güzellikleriyle doğa harikası bir yer" dedi. 

Betonarme yapılaşmanın çok az olduğu yaylada koruma amaçlı imar planı yapılması gerektiğini vurgulayan Özuslu, geç kalınması halinde doğanın bozulabileceği uyarısında bulundu. 

Terör nedeniyle bir dönem yaylaya girişe sınırlı izin verildiğini anımsatan Özuslu, "Şu anda herhangi bir sıkıntı yok. Yaylanın turizme kazandırılması büyük önem arzediyor. Bu konuda İslahiye Belediyesi ile çalışmalara başladık. Doğaya zarar vermeden ahşap dağ evleri, butik otel ve bungalo tarzı yapılarla burayı insanların günübirlik hizmetine açabiliriz. İnsanlar hafta sonlarını...