07 / 05 / 2024

HVAC & IR

HVAC & IR

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarının katılacağı “HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler” temasıyla İklimlendirme Konferansı 12 Kasım 2013 Salı günü İstanbul Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek...

Mahmut Çelikcan: Yüreğir cazibe merkezi olacak!

Yüreğir’de yapılan bütün çalışmalar açık ve şeffaf bir şekilde yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Yüreğir Belediye Meclisi olarak ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Adana Yüreğir'deki dönüşümde Kozan Çarşısı yenilenecek mi?

Adana’da Yüreğir İlçesi’nde kent meydanı olarak planlanan projenin bulunduğu alanda faaliyet gösteren esnaf, yetkililerden çarşılarının ne olacağına dair açıklama yapmasını istedi.

Adana Yüreğir'deki yapıların yüzde 80'i ruhsatsız!

Adana Kent Konseyi’nin girişimleriyle bir otelde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin son oturumu yapıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'in yüzde 80’i ruhsatsız yapılardan oluştuğunu belirtti.

Yüreğir Sanayi ve Kozan Çarşısı dönüşüm planı onaylandı!

Seyhan Belediyesi’nden sonra Yüreğir Belediyesi'nin de kentsel dönüşüp projesi ile 'Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı' olarak bilinen alanın çehresi değişiyor.

Adana Seyhan ve Yüreğir'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Adana Beş Ocak Gazetesi'nin yazarlarından Sefa Saygıdeğer bugünkü yazısında Adana Seyhan ve Yüreğir'deki kentsel dönüşümün son durumunu kaleme aldı. İşte Sefa Saygıdeğer'in o yazısı...

Adana Yüreğir'de arazi toplulaştırması yapılacak!

Adana Yüreğir ilçesi, Kumrulu Mahallesi'nde arazi toplulaştırması yapılması yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Yüreğir'in temel sorunları 7 yılda çözüldü!

Adana'nın ihmal edilmiş ilçesi Yüreğir, Mahmut Çelikcan’ın başkanlığında bu makus talihini yenmeye çalışıyor. 7 yıl önce 158 milyon lira borçla belediyeyi devralan Çelikcan, hem borcu 38 milyon liraya düşürdü hem de büyük yatırımlara imza attı.

Seyhan Park Residence Yüreğir satış fiyatları!

Seyhan Park Residence Yüreğir satış fiyatları 826 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Eskidji İnşaat'ın projesi Seyhan Park Residence, Mart 2018 yılında sahiplerine teslim edilecek...

Mahmut Çelikcan: Yüreğir Kışla'da örnek dönüşüm yapıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Bu zor işin altından alnımızın akıyla kalkıyoruz. Kışla Mahallesinde örnek bir dönüşüm sağladık. Bunu tüm Yüreğir’e yayacağız." dedi.

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Adana Yüreğir kentsel dönüşümünün ilk ayağı tamamlandı!

Sosyal belediyeciliğin öncüsü olan Yüreğir Belediyesi, kısa zamanda adını zirveye yazdırdı. Adana Yüreğir Belediyesi Başkanı Mahmut Çelikcan’ın ilçede başlattığı kentsel dönüşüm hamlesinin ilk ayağında mutlu sona ulaşıldı.

Mahmut Çelikcan: Hedefimiz Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm konusunda halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip hedefinin Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşümle Yüreğir'de tersine göç başlayacak!

Habertürk Güneyli Gazetesi köşe yazarı olan Aliye Gültekin bugünkü yazısında Adana Yüreğir'deki projesi, yatırımları ve dönüşüm sürecini değerlendirdi. Gültekin, Yüreğir'de tersine göçün başlayacağını belirtti.

HVAC & IR Haberi

HVAC & IR



İklimlendirme sektörünün öncü firmalarının katılacağı “HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler” temasıyla İklimlendirme Konferansı 12 Kasım 2013 Salı günü İstanbul Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek.  


Eventuum Organizasyon tarafından 12 Kasım 2013 Salı günü, Sektörünün önde gelen firmalarının üst düzey yöneticilerinin katılacağı İklimlendirme Konferansı sabah 08:00’de başlayıp akşam 17:00’de son bulacak.


TİCARİ BİRLİKTELİKLER İÇİN B2B PLATFORM

İklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren firmalar, “İklimlendirme Konferansı 2013” ile ticari faaliyetlerine vizyon katacakları noktaları sektörün uzmanlarından öğrenebilecekler; tarafsız bilgilendirme ve networking imkânı yakalayabilecekler. “İklimlendirme Konferansı 2013” profesyoneller için B2B fırsatı yaratacak olup, katılımcılarını nitelikli hedef kitlesi ile bir araya getirecek.


İklimlendirme sektöründeki son gelişmelerin,  konunun uzmanları tarafından farklı perspektiflerden bakılarak değerlendirileceği konferansta “Türkiye’de İklimlendirme Sektörü”, “Sektör Yatırımları ve Türk Ekonomisine Katkısı”, “Rekabet stratejileri ve Haklı...