23 / 05 / 2024

HydroFresh çekmecesi

HydroFresh çekmecesi

Bosch Glass Edition NoFrost Kombi buzdolapları, HydroFresh çekmecesi ile salatalık, biber, patlıcan, kabak, domates, çilek, armut ve daha pek çok mevsim sebze ve meyvesini taptaze ve sağlıklı tutmanın en akıllı yolunu sunuyor

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 28 Nisan 2023 fiyat listesi

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi, dayanıklı motoru, kazan temizliği programı ve stay clean teknolojili deterjan çekmecesi ile öne çıkıyor. Peki, Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesinde eko program kaç dakika?

Beko 7071 MB 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Beko derin dondurucu, 7 çekmecesi, statik soğutma sistemi ve hızlı dondurma özelliği ile yiyecekleri uzun süre muhafaza eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Profilo DF1136WEVV 7 Çekmeceli Derin Dondurucu 10 bin 119 TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Profilo Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle, sessiz çalışma performansı göstererek pek çok gıdanın muhafaza edilmesini sağlar. 

Bosch GSV33VWE0N E Sınıfı 220 Litre 7 Çekmeceli Derin Dondurucu kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Bosch Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle birlikte sessiz çalışma performansı sergileyerek dört mevsim soğutma ve gıda saklama işlemini gerçekleştirir. 

Siemens GS36NVIF0N F Sınıfı 255 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Inox ne kadara satılıyor, Özellikleri neler? 

Siemens Derin Dondurucu 7 Çekmecesi, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve dondurma işlemini gerçekleştirir. 

Arçelik 2171 JEB No Frost 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Arçelik No Frost Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ile hızlı dondurma ve hızlı soğutucu özelliklerini kullanarak gıdaları uzun süre muhafaza eder. 

Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu'da indirim fırsatı! 15 Mart'a kadar aldın aldın! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 2781 EB Çekmeceli Derin Dondurucu, 8 çekmecesi, geniş iç hacmi ve 4 mevsim mutfağınızda tazeliği koruyan No Frost teknoloji sistemi ile uzun ömürlü kullanım sunuyor. 

Siemens 6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu'da inanılmaz indirim fırsatı! 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Dikey Derin Dondurucu şık tasarımının yanında 6 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle sessiz çalışma performansı ortaya koyar.Dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacına cevap verir. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Yedi çekmeceli derin dondurucu ile yiyecekleriniz üstün koruma altında! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacme sahip olmayan derin dondurucusunu  değiştirmek isteyenler için Vestfrost; yedi çekmecesi bulunan üstün soğutma teknolojisine sahip derin dondurucuyu tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

En uygun fiyatlı Samsung derin dondurucu kaç TL? Özellikleri neler? 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Samsung’un kalitesiyle uygun fiyatı birleştiren 188 litrelik derin dondurucu,  6 bölmesiyle farklı ürün gruplarını rahatça depolama ve saklama olanağı sunuyor. Kapaklı ve kapı kollu model,  2 adet rafı ve 4 adet çekmecesi bulunan derin dondurucu,  şık tasarımıyla, bulunduğu alana uyum sağlıyor.Peki

Bosch buzdolaplarının HydroFresh çekmecesini tanıttı!

Bosch Glass Edition NoFrost Kombi buzdolapları, HydroFresh çekmecesi ile salatalık, biber, patlıcan, kabak, domates, çilek, armut ve daha pek çok mevsim sebze ve meyvesini taptaze ve sağlıklı tutmanın en akıllı yolunu sunuyor

HydroFresh çekmecesi Haberi

HydroFresh çekmecesi

Sebze ve meyveler HydroFresh çekmecesinde, et ürünleri de ChillerBox çekmecesinde çürüdü ya da bozuldu derdi olmadan iki kat daha uzun süre taze bir şekilde saklanabiliyor. Yiyecekler taze saklanamadığından çöpe atılmak durumunda kalmıyor. Böylece mutfak masrafları azaldığından ailenin çarşı pazar bütçesine de katkı sağlanıyor.



“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, yeni Glass Edition NoFrost Kombi buzdolapları ile tüketicilerin, ürünleri daha uzun süre sağlıklı ve taze saklama ihtiyacına cevap veriyor. Bosch’un doğa dostu teknolojinin merkezine tazeliği koyduğu Bosch Glass Edition NoFrost Kombi buzdolapları, HydroFresh çekmecesi ile sebze ve meyveleri, ChillerBox çekmecesi ile et ürünlerini iki katına kadar daha uzun süre taze tutuyor.



Tazelik ve vitamin koruma merkezi: HydroFresh Çekmecesi


HydroFresh Çekmecesi’ne özel manuel sürgü sistemi, bu teleskopik...