26 / 07 / 2024

Hyundai Asansör çok katlı projeler

Hyundai Asansör çok katlı projeler

HMF’nin güvencesiyle 2009’da girdiği Türkiye pazarında bu yıl yüzde 50 büyüme hedefleyen Hyundai Asansör; metro, şehir hastanesi, hava limanı, otel, alışveriş merkezi, kentsel dönüşüm ve Emlak Konut’un projelerine odaklandı.

İzmir depremi asansör denetimlerini yeniden gündeme getirdi!

Türkiye genelinde asansör sayısı 550 bini aşarken, en çok asansör 147 bin 271 adetle mega kent İstanbul'da bulunuyor. Uzmanlar, deprem sırasında asansörün kullanılmaması konusunda uyarıyor.

Çok katlı binalarda akıllı asansör entegrasyonu ile verimlilik!

Sensormatic’in sağladığı entegrasyon çözümü ile çok katlı binalarda çalışanların, şirketlerin ve bina yönetimlerinin en büyük sorunlarından biri olan asansör kapasitesi ve güvenliği sorunu tarihe karışıyor.

Otis’in Gen2 asansör satışı 500 bine ulaştı!

Asansör sektörünün öncü firması Otis’in sektöre kazandırdığı makine dairesiz, halat yerine kayış sistemi kullanılan modeli ‘Gen2’, tüm dünyada en çok tercih edilen asansör oldu.

İzmir metrosunu kullanan engelliler asansör engeli yaşıyor!

İzmir Metrosu’nu kullanan bedensel engelli vatandaşlar, sık sık arızalanan asansörlerden şikayetçi. Engelliler, “Asansör arızaları nedeniyle pek çok istasyona giremiyoruz. Bazen de girdiğimiz istasyonda mahsur kalıyoruz” dedi

İzmir'deki Tarihi Asansör müze oluyor!

İzmir'in Saat Kulesi'nden sonra en bilinen yapılarından olan ve halen kullanılan Tarihi Asansör'ün kentin çok kültürlü yapısına dikkat çeken bir müze olarak hizmet vermesi önerildi.

İzmit, asansör güvenliğinde ortalamanın üstünde!

İzmit Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından çok önemli olan asansör kontrollerine büyük önem veriyor. Belediyenin hedefi bütün asansörlerin tamamının güvenli hale getirmek.

Asansör siparişi Almanya’da rekor kırdı!

Alanında dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan thyssenkrupp Asansör, yeni yıla kendisine rekortmen unvanı kazandıran çok önemli bir sözleşmeyle başladı. Projenin dört yıllık bir süre içinde tamamlanması hedefleniyor.

Otis Türkiye, prestijli binalar için asansör üretiyor!

Türkiye’nin en fazla asansör ihraç eden firması Otis Türkiye; Avrupa’dan, Amerika’ya, Asya’dan Avustralya’ya, Orta Doğu’dan Uzak Doğu’ya kadar geniş bir coğrafyada, çok özel asansör projelerine imza atıyor.

Asansör sektörü kentsel dönüşümle büyüyecek!

Değişen şehir yapısı, kentsel dönüşümle birleşti; asansör ve yürüyen merdivenlere talep arttı. Kendi ekonomisini yaratan sektörün ilerleyen dönemde çok daha iyi noktalara geleceği öngörülüyor.

HMF Hyundai Asansör Türkiye'de yatırım yapacak!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren HMF Hyundai Asansör, aldığı yeni projelerle büyümeye devam ediyor. HMF Hyundai Asansör "ultra yüksek hızlı asansörleri" ve çevreci çözümleri ile sektörde öne çıkıyor.

Hyundai Asansör'den eğitime destek!

Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merdiven sınıfı ile eğitime destek veriyor. Mesleki eğitime katkı sağlaması beklenen proje ile sektöre kaliteli eleman yetiştirilmesi de amaçlanıyor.

Hyundai Asansör Diyarbakır Havalimanı'nda!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından hayata geçirilen projede yüklenici firma YDA İnşaat'ın açtığı ihaleyi kazanan Hyundai Asansör, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni dünyaya bağlayacak projeninasansör temin ve montaj işlerini yapacak.

Hyundai Asansör Avrupa ve Balkan ülkelerini hedefliyor!

Kore’nin en büyük holdingleri arasında yer alan ve 60’tan fazla ülkeye asansör ihracatı yapan Hyundai, Türkiye’den Balkanlara uzanıyor. Hyundai Asansör' den balkanların en hızlı asansörü...

Hyundai Asansör çok katlı projeler Haberi

Hyundai Asansör çok katlı projeler

Asansör ve yürüyen merpen sektöründeki başarısını STFA-Işıklar Holding ortaklı HMF güvencesi ile 2009’da Türkiye pazarına taşıyan Kore’nin en büyük holdingi Hyundai, Türkiye’de çok katlı projeler ve altyapı yatırımlarıyla büyüyecek. 


Günümüze kadar 100 bin adet asansör ve yürüyen merpen üreten Hyundai, dünyada birçok metro ve tren istasyonunun yanı sıra hava limanları, iş merkezleri ve gökdelenler gibi büyük projelere de imza atmış durumda. Türkiye’de de Avrupa Adalet Sarayı ile başladığı projelere Ankara Metrosu, Fenerbahçe Stadyumu, Migros Ankara, IKEA Ankara, Ülker Arena, Folkart Towers, DAP Royal Tower, Autopia, Batışehir, Nurol Tower ve Varyap gibi prestijli projeler ile devam ederek hızlı bir büyüme kaydeden HMF Hyundai Asansör, 2013’teki 3 katlık büyümenin ardından bu yıl da yüzde 50 büyüme hedefl iyor. Metrolar başta olmak üzere...