02 / 05 / 2024

Hyundai Asansör inönü meslek lisesi destek

Hyundai Asansör inönü meslek lisesi destek

Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merdiven sınıfı ile eğitime destek veriyor. Mesleki eğitime katkı sağlaması beklenen proje ile sektöre kaliteli eleman yetiştirilmesi de amaçlanıyor.

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Altın, Nizamettin Altın ve Rasim Altı ortaklığında kuruldu.

Asansör kullanmayanlar aidat öder mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında asansör kullanmayanların aidat ödeyip ödeyemeyeceğini kaleme aldı. Peki asansör kullanmayanlar aidat öder mi?

Giriş katta oturanlar asansör masraflarına katılır mı?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında asansör masraflarını kaleme aldı. 

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bilici tarafından kuruldu.

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Hamas'tan Harem-i İbrahim Camisi'ne asansör inşa edilmesine tepki!

Hamas Hareketi, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'ne "büyük bir asansör" inşa edilmesini öngören projenin, Batı Şeria'daki mukaddesatı tehdit ettiğine dikkat çekti...

Sural Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sural Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Sural tarafından kuruldu.

Çin'de inşaat alanında asansör düştü: 11 ölü!

Çin Hebei eyaletinde bir inşaat alanında asansörün düşmesi nedeni ile 11 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi de yaralandı...

Torunlar'ın asansör davasında yeni gelişme!

İstanbul Mecidiyeköy’de 6 Eylül 2014'te eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerine inşa edilen Torunlar İnşaat’a ait rezidans inşaatında gerçekleşen ve 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciası davasında bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.

Alt kattaki eve asansör aidatı şart mı?

Asansör masraflarını zemin katta oturan ve asansörü kullanmayanlar da öder mi? Kimler asansör aidatı öder? İşte detayları...

Hyundai Asansör inönü meslek lisesi destek Haberi

Hyundai Asansör inönü meslek lisesi destek

Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merpen sınıfı ile eğitime destek veriyor. Mesleki eğitime katkı sağlaması beklenen proje ile sektöre kaliteli eleman yetiştirilmesi de amaçlanıyor. Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merpen sınıfı ile eğitime destek veriyor. 


Asansör ve yürüyen merpen ile ilgili teknik bilgilerin aktarılacağı sınıfta şu anda 25 öğrenci eğitim görüyor. İlerleyen zamanlarda bu sınıfta eğitim gören öğrencilerin, Hyundai Asansör'de stajyer olarak deneyim kazanması da planlanıyor. 


'Sektörün olmazsa olmazı mesleki eğitim' 

HMF Hyundai Asansör Hakkında Sınıf için gerekli tüm ekipman Hyundai Asansör tarafından temin edildi Proje dahilinde bir asansör ve yürüyen merpen sınıfı kuruldu ve gerekli tüm ekipman Hyundai Asansör tarafından temin edildi. Ayrıca bir laboratuvar kısmı oluşturularak...