18 / 05 / 2024

hyundai assan

hyundai assan

Güney Kore markası Hyundai, Türkiye'de üretilen araçlarında yerliik oranını artıracak yeni teknolojisini duyurdu. Ürün 2023 yılında üretilecek olan i10, i20 ve Bayon modellerinde kullanılacak.

Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı düştü! Üstelik şimdi al 6 ay sonra öde kampanyasıyla! Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı

Hyundai Assan, Türkiye’deki elektrifikasyon sürecine, yeni bir fiyat politikası uyguladı. Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatında indirime gitti, üstelik şimdi al, 6 ay sonra öde kampanyasıyla. Peki Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı ne kadar? 2024 Nisan fiyat listesi.

Hyundai IONIQ 5 Advance Türkiye'de satışta! Hyundai IONIQ 5 Advance 2024 fiyatı ne kadar?

Hyundai Assan, Türk tüketicisi için özel olarak geliştirilen “Advance” donanım seviyesini IONIQ 5 modelini satışa çıkardı.

Otomotiv pazarında daralma bekleniyor! Kur ve faiz artışları talebi frenleyecek!

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl otomotiv pazarında rekor üzerine rekor kırıldığını belirtirken, gelecek yıl ise sektörde daralma beklendiğini dile getirdi. Berkel, parasal sıkılaşma ve taşıt kredi faiz oranları sebebiyle 2024’de piyasada bir yavaşlama beklediklerini aktardı.

Tamamen elektrikli Hyundai IONIQ 6’dan menzil rekoru! 519 km menzilli IONIQ 6, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı...

Hyundai Assan, tümüyle elektrikli otomobillere (BEV'ler) adanmış IONIQ markası altındaki 2’nci modeli olan IONIQ 6’yı Türkiye’de satışa çıkardı. D-sedan segmentindeki IONIQ 6, markanın özel E-GMP platformuyla üretildi.

Hyundai Assan yeni i10 Türkiye’de satışa sunuldu!

Hyundai i10 modeli yenilendi. A segmentinde yer alan i10 modelinin makyajlı versiyonunun Türkiye’de satışa sunulduğu belirtilirken, fiyatları 615 bin lira ile 720 bin lira arasında değişiyor.

Hyundai Bayon'da hem 31 bin TL indirim hem de Temmuz'da ödeme fırsatı başladı! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da bu aya özel şimdi al Temmuz 2023'te öde fırsatı başladı. Peki Hyundai Bayon Aralık fiyatları kaç lira oldu? Hyundai Bayon bu ay ne kadar oldu? İşte 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hyundai i20'de Aralık ayına özel 6 bin 200 TL'ye varan indirim fırsatı! İşte 4 Aralık 2022 fiyat listesi! 

Hyundai i20'de Aralık ayına özel 6 bin 200 TL'ye varan indirim ya da 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı başladı. Peki Hyundai i20 Aralık fiyatları kaç lira? Hyundai i20 bu ay ne kadar? İşte 4 Aralık 2022 fiyat listesi...

Otomobil fiyatlarına ÖTV rüzgarı! Sıfır araba fiyatlarına ÖTV matrah etkisi! İşte Hyundai, Citroen ve Fiat Egea fiyatlar

Otomobil almak isteyenler, ÖTV matrahın nasıl bir etki uyandıracağı araştırılıyor. Sıfır araba almak isteyenler marka marka otomobil fiyatlarını sorguluyor. İşte Hyundai, Citroen ve Fiat Egea fiyatları!

Hyundai Ioniq 5 fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Nefes kesici görünümü ve üstün donanımlarıyla Hyundai Ioniq 5, elektrikli otomobillere bakışı yeniden tanımlıyor. Peki Hyundai Ioniq 5 fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Matrah düzenlemesinin ardından Hyundai fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Sıfır otomobil almak için matrah güncellemesini bekleyenler şimdi hayallerindeki araçlara indirimli fiyatlarlar kavuşabilecek. İşte matrah güncellemesinin ardından Hyundai i10 ve Hyundai i20 fiyatları…

Hyundai H-100 kamyonet kasım ayında ne kadar? Hyundai H-100 kamyonet 29 Kasım 2022 fiyat listesi!

Hyundai H-100 kamyonet, kalite, güvenlik ve konfor arayanların aracı olmaya devam ediyor. İşte Hyundai H-100 kamyonet 29 Kasım 2022 fiyat listesi!

Hyundia Staria'da şimdi al Haziran 2023'te öde fırsatı! Hyundai Staria fiyatları ne kadar? 29 Kasım 2022 fiyat listesi

Maksimum konfor sunan geniş iç mekana sahip Hyundia Staria'da şimdi al Haziran 2023'te öde fırsatı başladı. Peki Hyundai Staria fiyatları bu ay ne kadar? En uygun Hyundai Staria kaç lira? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hyundai SANTA Fe Hibrit'te şimdi al Haziran 2023'te öde fırsatı! İşte Hyundai SANTA Fe 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hyundai SANTA Fe Hibrit'te şimdi al Haziran 2023'te öde fırsatı başladı. Peki Hyundai SANTA Fe fiyatları bu ay kaç lira? En uygun Hyundai SANTA Fe ne kadar? İşte Hyundai SANTA Fe 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

hyundai assan Haberi

hyundai assan

Kibar Holding grup şirketlerinden otomotiv tedarik sektörü üreticisi Assan Hanil, AR-GE ve inovasyon odağındaki çalışmaları sonucu Türkiye’nin ilk kompozit tampon taşıyıcısı için çalışmalarına devam ediyor.

Araç hafifletme odaklı AR-GE çalışmaları sonucunda Türkiye otomotiv sektörünün ilk kompozit tampon taşıyıcısı için son aşamaya gelindi.

Seri üretimine 2023 yılında başlanacak ürün, Hyundai i10, i20 ve Bayon modellerinde kullanılacak. Türk mühendisler tarafından geliştirilen parça, otomotivde yerlileşmeye ivme kazandıracak.

Assan Hanil, araç hafifletme çalışmaları kapsamında kısa vadede kompozit parça üretimine yönelik 5 milyon avroluk yatırım yapacak. Orta vadede değer zincirinin tamamına hakim olabilmek için 10 milyon avroluk ek yatırımı devreye alacak şirket, kompozit ürün tasarım ve geliştirmeyi AR-GE yetkinliklerine ekleyecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Assan Hanil Genel Müdürü Atacan Güner, şirketin stratejik hedefleri ve sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında ürün portföyüne farklı...