03 / 05 / 2024

Hyundai Bayon'da hem 31 bin TL indirim hem de Temmuz'da ödeme fırsatı başladı! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da hem 31 bin TL indirim hem de Temmuz'da ödeme fırsatı başladı! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da bu aya özel şimdi al Temmuz 2023'te öde fırsatı başladı. Peki Hyundai Bayon Aralık fiyatları kaç lira oldu? Hyundai Bayon bu ay ne kadar oldu? İşte 8 Aralık 2022 fiyat listesi...



Hyundai'nin ödüllü SUV ailesinin genlerine sahip olan Bayon, şık stili, geniş iç hacmi ve sahip olduğu akıllı teknolojilerle araba alacakları cezbediyor. Gelişmiş Sürüş Asistanı Sistemleri’ni barındıran Hyundai SmartSense ile geniş bir güvenlik paketi sağlayan Hyundai Bayon, yüksek oturma pozisyonu sunuyor. 

10,25 inç dijital gösterge paneli ve bölünmüş ekran özelliğine sahip 10,25 inç merkezi dokunmatik ekran gibi son teknoloji ürünü özellikleri ile ön plana çıkan Hyundai Bayon, Merkezi dokunmatik ekranın sunduğu Apple CarPlay desteği ile akıllı telefonla bağlantı imkanı sunuyor.

Hyundai Bayon da hem 31 bin TL indirim hem de Temmuz da ödeme fırsatı başladı! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sportif kama şeklindeki tasarımı ve ok şeklindeki C sütunu, geniş ızgara, üst bölümdeki şık hava girişi bandı ve ince LED gündüz farlarının mükemmel uyumu Bayon'un benzersiz görünümünü güçlendiriyor. 

Dış boyutu, aile dostu geniş iç hacmi ve sunduğu SUV konforu ile dikkatleri çeken Hyundai Bayon, 1.4 litrelik benzinli bir motoru ve 6 ileri manuel şanzıman ile sunuluyor. Aracın otomatik şanzımanlı seçeneği de mevcut. 

Hyundai Bayon da hem 31 bin TL indirim hem de Temmuz da ödeme fırsatı başladı! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

411 litrelik bagaj hacmine sahip olan Bayon, 16 inç ve 17 inç şık alaşım jant seçenekleriyle sunuluyor. Bayon, 9 farklı renk seçeneğine sahip. Aynı zamanda araçta farklı deneyimler için 3 farklı sürüş moduna yer veriliyor. 

HYUNDAİ BAYON 100 KM'DE NE KADAR YAKIYOR? YAKIT TÜKETİMİ NASIL?

1.4 MPI 6 İleri Düz Jump - 2022 (Jump) yakıt tüketimi:

Şehir içi (düşük faz) yakıt tüketimi: 8,5 litre
Şehir dışı (ekstra yüksek faz) yakıt tüketimi: 6,5 litre
Birleşik yakıt tüketimi (l/100km): 6,4 litre

Peki Hyundai Bayon Aralık fiyatları kaç lira oldu? Hyundai Bayon bu ay ne kadar oldu? İşte 8 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön