30 / 04 / 2024

Hyundai Assan yeni i10 Türkiye’de satışa sunuldu!

Hyundai Assan yeni i10 Türkiye’de satışa sunuldu!

Hyundai i10 modeli yenilendi. A segmentinde yer alan i10 modelinin makyajlı versiyonunun Türkiye’de satışa sunulduğu belirtilirken, fiyatları 615 bin lira ile 720 bin lira arasında değişiyor.



Hyundai Assan, A segmentinde yer alan i10 modelinin makyajlı versiyonunu Türkiye’de satışa sunduğunu açıkladı. Yeni i10 modelenin, daha canlı renkler ve daha şık bir tasarımla dikkat çektiği belirtilirken, ayın zamanda gelişmiş bağlantı özellikleri, konfor unsurları ve genellikle sadece üst segmentlerde görülen teknolojileri de sunduğu kaydedildi.

Yeni Hyundai Assan i10 modeline ilişkin şirketten yapılan yazılı açıklamada, makyaj operasyonu ile hem kabinde hem de dışarıda bir dizi tasarım güncellemesinin yapıldığı belirtildi. Yeni Hyundai i10 modelinin alçak tavanı ve uzun dingil mesafesi sayesinde daha dinamik bir izlenim uyandırdığı ifade edilirken, ikisi yeni toplam yedi renk ile satışa sunuldu.

Yeni modelde ön kısımdaki farlar ve gündüz sürüş lambalarının yenilendiği belirtilirken, kullanılan yeni akıllı teknolojiler sayesinde; 8 inç multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto ile üst segmentteki otomobilleri aratmadığı ifade edildi.

Yeni modelde daha fazla güvenlik için Hyundai Smart Sense donanımlarının da standart olarak sunulduğu bilgisi verilirken, Önden Çarpışma Önleme Asistanı (FCA) da bisikletçileri içerecek şekilde genişletildiği, bu asistanın trafikteki olası kazaları tespit etmeye ve bunlardan kaçınmaya yardımcı olduğu belirtildi. Ayrıca yenilenen i10 modelinde, Şerit Takip Asistanı (LFA) da bulunuyor. Bu asistan da  aracın mevcut şeritte kalmasına yardımcı olmak için direksiyon kontrolünü kullanırken, hız kontrolünün ise özellikle şehirlerarası yolculuklarda maksimum konfor ve güvenli sürüş imkanı sunduğu kaydedildi.

Bu özelilklerin yanı sıra Şerit Kalma Asistanı, Akıllı Hız Limitleme Asistanı gibi güvenlik donanımlarının yanı sıra DAW ise sürücünün dikkat seviyesini ölçerek gerekirse uyarı verdiği belirtildi.


Geri Dön