22 / 07 / 2024

Hz. Osman Camii nerede

Hz. Osman Camii nerede

Hz. Osman Camii dualarla ibadete açıldı. Açılışa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda mahalle sakini katıldı

Ordu Hz Bilal Camii'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen, Hz. Bilal Camii'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Cami açıldı!

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’ne yapılan Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Camii’nin açılışı gerçekleşti.

Esenyurt Hz. Hasan Harakani Camii’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Esenyurt Belediyesi Esenyurt Akşemseddin Mahallesi'nde hayata geçireceği Hz. Hasan Harakani Camii’nin temelini attı

Manisa'daki Hz. İbrahim Camii inşaatına öğrencilerden destek!

Manisa'da inşaatı durma noktasına gelen cami için bir grup lise öğrencisi, topladıkları harçlıklarını bağışladı. Şehzadeler'in Kazım Karabekir Mahallesi'nde mart ayında inşatına başlanan 1100 kişi kapasiteli, Hz. İbrahim Camii inşaatı, maddi imkansızlık nedeniyle durma noktasına geldi.

Çanakkale Taşköprü Camii'nin restorasyon ihalesi yapıldı!

ÇANAKKALE’nin Bayramiç İlçesi’nde, 1792 yılında Hadimzade Osman Bey tarafından inşa edilen, aynı zamanda Karşıyaka Camii veya Cami-i Cedit olarak da bilinen Taşköprü Camii restorasyon ihalesi yapıldı.

Mardin Artuklu'da 15 Temmuz Şehitler Camii açıldı!

Mardin merkez Artuklu ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Camii ibadete açılırken Hz. Osman Camii ve Üniversite Camii’nin yapımı ise sürüyor.

Tuzla Hz. Osman Cami Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Tuzla’nın 60.camisi olarak 13 Haziran 2014’te hizmete açılan Hz. Osman Camisi’nin Kuran Kursu ve Şadırvanının temeli Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından atıldı.

Batman Hz. Hamza Camii hizmete açıldı!

Batman'ın Kozluk ilçesinde bulunan yaklaşık 50 yıllık cezaevi yıkılarak, yerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de desteğiyle bin kişilik modern bir cami inşa edildi. Hz. Hamza Cami'sinin yapımı 580 bin liraya mal oldu.

Yüksek Mimar Mühendis Osman Gürdoğan vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Osman Gürdoğan hayatını kaybetti. Gürdoğan'ın cenazesi yarın Muğla Akyaka Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Nevşehir Güzelyurt'a yeni park!

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde Hz. Ömer Camii’ nin hemen üst bölümündeki 218. ve 220. Sokak’ın birleşiminde yer alan park, toplam 4 bin metrekarelik bir alanda yapılandırıldı.

Torunlar GYO'nun acı günü! Osman Torun vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un babası ve Torunlar'ın kurucusu Osman Torun vefat etti. Osman Torun'un cenazesi bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden ikindi namazına müteakip defnedilecek.

Sakarya Pamukova Hz. Ömer Camii törenle hizmete açıldı!

Pamukova merkezde inşaatı tamamlanan Hz. Ömer Camii törenle hizmete açıldı. Yeni yapılan camide ilk namazı İl Müftüsü İlyas Serenli kıldırdı.

Akyazı Gazi Osman Paşa Camii yenilendi!

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İç Dış boya, Çini, Hattat, Isıtma Soğutma Aydınlatma, Halı ve bakım onarım yapılarak yenilendi.

Hz. Osman Camii nerede Haberi

Hz. Osman Camii nerede



Hz. Osman Camii dualarla ibadete açıldı. Açılışa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.


Esenyurt Süleymaniye Mahallesinde açılışı yapılan Hz. Osman Camii, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi gördü. Açılışta konuşma yapan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Camilerin önemine değindi.


 “CAMİ DEĞİLDE MEYHANE Mİ YAPALIM”

Başkan Kadıoğlu, “Birileri çıkmış Başkan Kadıoğlu Esenyurt ’ta çok Cami yapıyor, diye etrafta beni eleştiriyor. Bizler Müslüman bir milletiz ve tabi Cami yapacağız. Cami yapmayıp da Meyhanemi yapalım. Bakın Esenyurt’a ilk geldiğimizde bazı mahallelerde, ana caddelerde meyhane ve birahaneler vardı. Halkımız bundan çok rahatsızdı ve ilk icraatımız yasaya aykırı olan bu ve bu tür işletmeleri hemen kapatmak oldu. Benim vatandaşım şimdi sokağa rahat çıkıp akşam ise işten dönerken rahat dönüyor....