06 / 07 / 2024

i Akdeniz Depo iletişim

i Akdeniz Depo iletişim

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saniye Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşüm hızlandı, evden depoya nakliyat dönemi başladı!

Kentsel dönüşüm ‘Evden eve nakliyat' kavramını da değiştiriyor. Evi kentsel dönüşüme giren vatandaş, düşük maliyeti sebebiyle eşyaları için depo kiralamaya başladı. Depoların aylık kirası ise 4 bin TL'den başlıyor.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Yatırımcılar dikkat! SPK’dan depremin ardından yeni kararlar geldi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), deprem bölgesindeki müşterilerin kredili işlemler, VİOP ve kaldıraçlı işlemlerine esneklik sağlarken, bugün de açığa satış yasağının devam edeceğini, satışa konu edilecek paylar için depo şartı uygulamasının ise sonlandığını duyurdu.

Konya'da depo ve iş yerleri satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Akşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Konya ili, Akşehir ilçesi, Meydan Mahallesi'nde yer alan 14 adet iş yeri ve 10 adet depo 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Antalya’da atıl oteller öğrenciye tahsis edilsin önerisi!

Üniversitelerin eğitime başlamasıyla beraber öğrencilerin karşılaştığı barınma sorunuyla ilgili açıklamalar yapan Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şube Başkanı Erdem Güner, dikkat çeken bir öneride bulundu.  

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Mersin Akdeniz ve Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Akdeniz için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Akdeniz Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin ili Akdeniz ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Akdeniz'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 depo ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Karacailyas Mahallesi, 10513 ada 8 parselde yer alan 5 depo ve arsasını 12 milyon 641 bin 500 TL'ye satıyor...

 Mersin Akdeniz için kentsel dönüşüm çağrısı! 

Mersin Akdeniz Belediye Başbakanı M. Mustafa Gültak, ilçe için kentsel dönüşüm çalışmalarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi. 

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Reysaş GYO Düzce'deki arsasına yeni depo inşaatı için ruhsat aldı!

Reysaş GYO'nun portföyündeki Düzce'deki 15 bin 253 metrekarelik arsa üzerinde 3 bin 781 metrekarelik üç bloktan oluşacak yeni depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı alındı.

Osmaniye'de 16.2 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri, depo ve idari bina!

Osmaniye 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye ili, Merkez ilçesi, Rızaiye Mahallesi, 113 ada 14 parselde yer alan 2 katlı iş yeri, depo ve idari binayı 16 milyon 239 bin 969 TL'ye icradan satıyor...

i Akdeniz Depo iletişim Haberi

i Akdeniz Depo iletişim

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saniye Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu. 


Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Akasya Sokak, 3. Etap No:B...