06 / 05 / 2024

ı am The Water Studio tasarım

ı am The Water Studio tasarım

Multi-disipliner yapısıyla marka, mimari ve dijital tasarım çözümleri sunan I-AM, Hansgrohe markasının Londra, Clerkenwell’de açılan yeni mağazasını tasarladı.

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

The BO Viera'da yaşam Temmuz'da başlıyor!

Besa Grup tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen The Bo Viera'da ilk etap teslimi Temmuz'da yapılacak. Projede villa fiyatları 575 bin Euro'dan başlıyor. 

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

The Future Of Luxury 5-6 Mayıs'ta!

Lüks gayrimenkul ve lüks yaşam tarzının geleceğinin masaya yatırılacağı, ‘The Future Of Luxury 5-6 Mayıs tarihinde yapılacak.

Sign of the City Awards 2018 sahiplerini buldu!

Kentlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği Sign of the City Awards töreni önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşti.

The Mandarins Acıbadem tatil modunda yaşam sunacak!

The Mandarins Acıbadem, sahip olduğu özellikleri sayesinde 5 yıldızlı yaşam konforu sunacak. Mayıs 2018’de konut sahiplerine teslim edilecek proje, konut sahiplerini açık ve kapalı havuzu ile şehrin stresinden arındırırken 4 mevsim tatil keyfi yaşatacak.

The Mandarins Acıbadem'in yüzde 60'ı satıldı!

Depolama alanı, USB’li priz, ekstra yalıtım ve misafir odası gibi özellikler sunan 1.2 milyar liralık The Mandarins Acıbadem, iki etap halinde yapılıyor. Projede yaşam ise Mayıs 2018’de başlıyor.

The Mandarins Acıbadem’de teras keyfi!

493 seçkin daireye ev sahipliği yapan Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem, sakinlerine panoramik manzaralı balkonlu yaşam ayrıcalığı sunuyor. Projede İstanbul’u kuş bakışı gören geniş bir seyir terası da yer alıyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Antalya'da Temmuz ayında açılıyor. Projenin tüm etapları tamamlandığında 4 milyar TL'lik yatırım olacağı öngörülüyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Temmuz'da açılacak!

Franco Dragone, eğlence dünyasının ihtişamını Land of Legends Theme Park ile Türkiye’ye taşıyor. The Land of Legends Theme Park, Türk turizminin başkenti Antalya’nın Belek beldesinde 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle misafirlerini bekliyor.

I-AM, Hansgrohe The Water Studio mağazasını tasarladı!

Multi-disipliner yapısıyla marka, mimari ve dijital tasarım çözümleri sunan I-AM, Hansgrohe markasının Londra, Clerkenwell’de açılan yeni mağazasını tasarladı. “The Water Studio” isimli mağaza, banyo tasarımına giden süreci daha keyifli hale getiriyor

I-AM, The Water Studio mağazasını tasarladı!

Multi-disipliner yapısıyla marka, mimari ve dijital tasarım çözümleri sunan I-AM, Hansgrohe markasının Londra, Clerkenwell’de açılan yeni mağazasını tasarladı.

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

ı am The Water Studio tasarım Haberi

ı am The Water Studio tasarım

Mimarlar, iç mimarlar, endüstriyel tasarımcılar, marka stratejistleri, iletişimciler ve grafik tasarımcılardan oluşan marka deneyimi ve tasarım ajansı I-AM, dünyanın önde gelen batarya ve duş sistemleri üreticisi Hansgrohe’nin Londra, Clerkenwell’de açtığı yeni mağazasının tasarımını üstlendi. Marka, mimari ve dijital tasarımları I-AM tarafından oluşturulan ve “The Water Studio” olarak adlandırılan mağazanın iki kata yayılan 262 metrekarelik alanında 200’ü aşkın ürün sergileniyor.


Sektördeki deneyimin aksine The Water Studio, ziyaretçilere interaktif bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor. The Water Studio’yu gezerken dört ayrı su istasyonunda çeşitli batarya ve duş başlıklarının farklı kullanım alanlarını görebilen ziyaretçiler, aynı zamanda 4D teknolojisi kullanılarak tasarlanmış fonda akan bir dijital şelaleyle karşılaşıyor. Öte yandan mağazada hazır bulunan test ekipmanı sayesinde ürünlerin su akış oranlarına göre su sarfiyatlarını karşılaştırmak da mümkün...