02 / 05 / 2024

I-Crown Inverter teknolojisi

I-Crown Inverter teknolojisi

TLC Klima’nın Türkiye distribütörü olduğu Gree Electrical’ın Crown serisinden I-Crown Inverter Salon Tipi Klima’nın tasarımı ve yüksek teknolojisi ile konutlarda da yoğun talep gördüğü bildirildi.

Arçelik Multimode Dondurucularda 10 Yıl Motor Garantisi!  Son gün 15 Mart! İşte Arçelik 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik Multimode Dondurucularda, ProSmart Inverter Kompresör Garantisi fırsatını tüketicisiyle buluşturuyor. Peki Prosmart Inverter Kompresör teknolojisi ne  işe yarıyor? 

Fakir Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla işte burada satılıyor! Bu indirim kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Flipper Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt emiş gücü, Epa 12 filtre özelliği ve Cyclone Teknolojisi ile üstün temizlik performansı ortaya koyuyor. 

Mercedes C Serisi fiyatları kaç lira? Lüksün yeni  ismi Mercedes C Serisi! İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sportif zarafet, yenilikçi güvenlik teknolojisi ve lüks iç mekanı buluşturan Mercedes C-Serisi Sedan, teknolojileriyle de dikkat çekiyor. Peki Mercedes C-Serisi Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? İşte Mercedes C-Serisi 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bosch ocak fiyatları ne kadar? İşte Bosch ocakları Mart 2022 fiyat listesi!

Evlerde en çok tercih edilen beyaz eşya markası olan Bosch yenilikçi teknolojisi ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Bosch indüksiyonlu ocaklar, diğer ocaklara göre zamadan tasarruf sağlıyor. Peki, Bosch Ocak fiyatları ne kadar? İşte Bosch Ocakları Mart 2022 Fiyat Listesi...

Televizyon mu arıyorsunuz? İşte Samsung televizyonlarının Mart 2022 fiyat listesi…

Günümüzde televizyon teknolojisi hızla gelişmeye devam ediyor. Televizyon markası denilince ilk akla gelen Samsung’un Mart 2022 televizyon fiyatlarını sizler için derledik…

Vestel’den Bioplastik Buzdolapları... İşte Özellikleri ve Mart 2022 Fiyat Listesi...

Vestel yeni nesil buzdolapları, sadece gıdaları değil doğayı da koruyan teknolojisi ile dikkat çekiyor. Vestel bioplastik buzdolaplarının özellikleri ve Mart 2022 fiyatlarını sizler için derledik.

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Crown Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crown Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hamit Aydın tarafından kuruldu.

Blockchain teknolojisi gayrimenkul sektörünü nasıl değiştirecek?

Türkiye son günlerde yaşanan dolandırıcılık nedeniyle kripto parayı ve avantajlarını konuşuyor. Peki kripto para ve blockchain teknolojisi gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Birevim, Red-On ile sektöründe ilke imza attı! 

Birevim; dünyanın en tanınmış ve yaygın iş zekâsı teknolojisi olan “Qliksense” altyapısını kullanarak, sektörünün iş zekâsı teknolojisi kullanan ilk firması oldu.

Malatya’da kaç tane hasarlı bina var?

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı ve İnönü Üniversitesi İnşaat Mühendisliği, İnşaat Teknolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Vehbi Aluçlu, Malatya'da meydana gelen deprem sonrası bölgede oluşan hasar ve binalarda dikkat edinilmesi gerekilenler hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Seza Çimento robot teknolojisi ile iş güvenliğinden ödün vermiyor!

Seza Çimento Fabrika Müdürü Mehmet Ali Baysal yaptığı açıklamada üretimde yüksek kalite felsefesiyle faaliyet gösterdiklerini ve çalışanları için güvenli bir iş ortamının tesisinin birincil öncelikleri olduğunu söyledi.

Malezya'yla inşaat sektöründe büyük işler yapabiliriz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada, "Malezya'yla Enerji, savunma sanayi, otomotiv, inşaat, bilişim teknolojisi gibi pek çok alanda müşterek attığımız ve atabileceğimiz adımlar, yapabileceğimiz çok büyük işler var." dedi.

I-Crown Inverter teknolojisi Haberi

I-Crown Inverter teknolojisi

TLC Klima’nın Türkiye distribütörü olduğu Gree Electrical’ın Crown serisinden I-Crown Inverter Salon Tipi Klima’nın tasarımı ve yüksek teknolojisi ile konutlarda da yoğun talep gördüğü bildirildi. Şirketten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: 


“Gree’nin geliştirdiği 2-kademeli kompresör teknolojisi ile 54C’den -30C’e kadar olan sıcaklıklarda üstün performansa sahip olan seri  A++ sezonsal enerji sınıfına sahip. Şık tasarımı ve gümüş rengi ile dekorasyona uyum sağlar. 110 cm’lik dikey üfleme çıkışı sayesinde daha uzun ve güçlü hava üfleme mesafesi ve daha geniş hava üfleme açısına sahiptir. Standart bulunan Wi-Fi özelliği ile klima cihazı cep telefonu ve tablet bilgisayar üzerinde kontrol...