21 / 05 / 2024

i ofis kampanya

i ofis kampanya

Yüzde 50 fiyat avantajı sunan İ Ofis, yüksek yatırım değeri ve oldukça makul geri dönüş süresiyle kazancınızı katlıyor. Yatırımın 6,5 ila 10 yıl arasında geri dönüşü mümkün...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

Bankalar şimdi de o grup için kampanya başlattı... Bu kadar indirim sağlayacaklar, o banka müşterileri dikkat

Akbank emekli vatandaşlardan sonra şimdi de emekli vatandaşlar için önemli bir çalışma başlattı. Akbank tarafından üniversiteli öğrencilerin giyim alışverişlerine yönelik önemli bir adım atıldı.

Akbank açıkladı... 2 gün içerisinde bunu yapana 2 bin TL karşılıksız olarak verilecek

Bankalar müşterilerini çekmek için kampanya yürütmeye devam ediyor. En çok kampanya yapan bankalardan biri haline gelen Akbank da müşterilerine karşılıksız 2 bin TL verecek. Ancak parayı almak isteyenlerin yapması gereken bir şey var.

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

İş Bankası az önce duyurdu! Hesaplara geri ödemesiz tam 1.000 TL yatacak!

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin yaptığı işlemlerden avantajlı çıkması için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Düzenlediği yeni kampanya kapsamında, başvuru yapanın hesabına tamı tamına bin TL yatıracağını duyuran İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım şartlarını duyurdu.

Vakıfbank'tan yeni kampanya

Kamu bankaları vatandaşlar için kampanya düzenlemeye devam ediyor. O bankalar arasında yer alan Vakıfbank'tan da yeni bir kampanya geldi. İşte detaylar...

Toyota'dan bütün kullanıcılara müjde! Yüzde 25 kampanya dönemi başladı

Toyota kullananlar yada Toyota almak isteyenlere güzel haber geldi. Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, otomobil sağlıkları için gerekli olan bakımlar için kampanya dönemi başladı, bakımlarda yüzde 25 indirim.

Sürüş konforu artırılmış Honda HRV e:HEV Mayıs ayında ne kadar zamlandı? İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını halâ hala devam ettiren Honda, HER e:HEV modelinde de bayi alımlarında değişik kampanya ve avantajlar sunuyor. Modern hatları ve keskin detayları ile Honda HRV e:HEV 08 Mayıs 2023 fiyat listesi merak ediliyor.

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 499 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları

Türk Hava Yolları'ndan sevindirici haber geldi. Yolcular, bugün ve yarın alacağı biletlerle 1 Ekim 30 Kasım'da iç hat noktalarına 449 liradan başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek. 

Artık benim de evim olsun diyenler! Fırsat İş Bankası'ndan geldi, işte kampanya detayları!

Konut sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit birikimi olmayanlar için İş Bankası müjdeli bir haber verdi.

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

PTT, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya, banka kredi puanı düşük olan vatandaşlar için bile kredi başvurusu imkanı tanıyor.

Bu köye taşınanlara tam 75 bin dolar verilecek! İşte şartları...

İsviçre'nin Albinen kasabasında nüfusu artırmak için kampanya başlatıldı. Kasabaya taşınanlara ortalama 75 bin dolar verilecek. İşte şartları...

Otomotiv sektörünü altüst eden kampanya! Hyundai göz dolduran modeline 250 bin TL fiyat koydu!

Uygun fiyatlı ve performanslı araçlarıyla Türkiye’de çok sayıda kullanıcısı bulunan Hyundai, hafif ticari aracı 'Casper Van' için kampanya başlatıyor. Casper Van modeli kampanya kapsamında kısa süre için 250 bin TL’ye satılıyor.

i ofis kampanya Haberi

i ofis kampanya

İ Ofis Kağıthane projesinde 69 adet bağımsız ünite yer alıyor. Dap İ Ofis Kağıthane projesinde 56 adet ofis, 13 adet ticari birim mevcut. 


Dap Yapı tarafından hayata geçirilen  İ Ofis İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde inşa ediliyor. 


İ Ofis Dap Yapı projesinde yer alan ofislerin alan büyüklükleri  43 metrekare ile 129 metrekare arasında  değişiyor. 


Ofis teslimlerinin 1,5 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanan Dap Yapı İ Ofis projesinde ofis yönetim sistemi, VİP hizmet ayrıcalığı, A plus özellikler yer alıyor. 


Metrobüs hattına, E-5, TEM ve bağlantı yollarına, köprülere birkaç dakikalık mesafede bulunan İ Ofis’ten Çağlayan Adliyesi’ne yürüyerek gidilebiliyor.


Dap Yapı İ Ofis projesinden  36 ay vade ile sıfır faiz fırsatıyla ofis sahibi olmak mümkün. Tünel sayesinde Kâğıthane-Taksim arası 5 dakikada alınıyor. Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Zincirlikuyu, Levent, Maslak...