01 / 05 / 2024

I Solani fuarı

I Solani fuarı

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER Solani’de yerini aldı. Fuar Türk mobilyasını en iyi şekilde tanıtmanın yanı sıra, diğer ülkelerle de ticari bağlantılar kurularak iş birliklerinin artırılmasına katkı sağladı.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Yapı Fuarı – TurkeyBuild 1-4 Nisan arası düzenlenecek!

Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden, sektörün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle ve ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 24-28 Ağustos tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18 Nisan'da başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek...

Akyurt Fuar Alanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Ankara Akyurt’ta yapımı devam eden fuar alanı inşaatının yüzde 35’i tamamlandı. Fuar alanında sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otopark ve 120 metrekarelik toplam 20 görüşme ofisi yer alacak.

Hasanoğlu MÜSİAD Hessen'de 4 projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlediği gayrimenkul fuarına katılıyor. Şirket fuarda, 4 önemli projesinin tanıtımını yapacak.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Batman Fuar Alanı'nda son rötuşlar!

Çalışmaların son sürat devam ettiği Batman Fuar Alanı'nın tamamlanmasına sayılı günler kaldı.

Çinliler Avrasya Asansör Fuarı 2019 için rezervasyon yaptı!

Avrasya Asansör Fuarı gerçekleşti. CNR EXPO’nun ev sahipliği yaptığı fuar, 30 ülkeden gelen 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırladı.

Ankara'ya fuar alanı şart!

ASO Başkanı Nurettin Özdebir Ankara hissedarlara seslendi: "Bir an önce ihale kararı alıp, 2 yıl içerisinde fuar alanını tamamlamalıyız. Fuar alanında çok geç kaldık."

Turizmde yeni sezon için fuar atağı!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, turizm alanında 2017 yılına yönelik çalışmalara hız verdiklerini, bu kapsamda Japonya, Fransa ve İspanya'da düzenlenecek turizm fuarlarına katılacaklarını bildirdi.

22. EVTEKS Fuarı 140 bin ziyaretçi hedefliyor!

Alanında dünyanın 2'nci en büyük fuarı olan 22. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 140 bin ziyaretçi hedefliyor. Fuar CNR EXPO Yeşilköy'de 21 Mayıs'a kadar sürecek.

İşte Körfez yatırımcısının Cityscape Turkey’deki konut kriterleri!

Özellikle Ortadoğu pazarında on beş yıldır düzenlediği gayrimenkul fuarı ile markalaşan “Cityscape”, bu yıl ilk kez Türkiye’de yapıldı. İşte Körfez Ülkeleri’nden gelen müşterilerin yatırım yaptıkları konutlardaki ortak özellikler ve genel beklentileri..

I Solani fuarı Haberi

I Solani fuarı

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyeleri, 8-13 Nisan 2014 tarihleri arasında,  İtalya Milano ’da dünyanın en önemli uluslararası mobilya fuarı olan “I Saloni”  ile hem Avrupa hem de uzak coğrafyalardaki ülkelerle bir araya geldi. Fuar Türk mobilyasını en iyi şekilde tanıtmanın yanı sıra, diğer ülkelerle de ticari bağlantılar kurularak iş birliklerinin artırılmasına katkı sağladı.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) 8-13 Nisan 2014 tarihlerinde İtalya’da; mobilya, mobilya aksesuarları, mutfak ve banyo mobilyaları fuarı konusunda en önemli ve en kapsamlı fuar olan I Solani’de yerini aldı. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER üyesi 6 firmanın katılım sağladığı fuarda, MOSDER Genel Sekreteri Abdullah Tuğlu’nun Türk mobilya sektörünü anlattığı sunumu ilgiyle izlendi.


Dünya’nın birçok ülkesinden katılımın gerçekleştiği fuar, Türk mobilyasının geniş alanda tanıtılma fırsatının yanında, yeni...