15 / 05 / 2024

İaü eğitim sertifikası

İaü eğitim sertifikası

İstanbul Aydın Üniversitesi Müteahhitlik Okulu programı 21 Şubat 2015 'te başlıyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Florya, Beşiktaş, Bakırköy ve Kadıköy 'de bulunuyor.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliğine sahip ve sismik izolatör teknolojisiyle tasarlanan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün hizmete açılıyor...

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Antalya Özel Önder Altıntaş Etüt Eğitim Merkezi açıldı!

Özel Önder Altıntaş Sanat Merkezi Resim Bale Müzik Kursu, eğitim alanlarına bir yenisini ekledi. Özel Önder Altıntaş Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi, iş dünyasının tanınan yüzleri ve yoğun davetli katılımı ile düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Okmeydanı Eğitim Hastanesi'nin Çocuk Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde revize edilen Çocuk Acil ile yeni Çocuk Yoğun Bakım Servisi hizmete açıldı.

Bağcılar'da öğrencilere trafik eğitim parkı inşa ediliyor!

Bağcılar’da ilköğretim çağındaki öğrencilere trafik kurallarını eğlenerek öğretmek amacıyla Trafik Eğitim Pisti ve Parkı inşa ediliyor.

Ankara Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni daha Altındağ’a armağan ediyor.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

Sakarya Geçici Eğitim Merkezi açılıyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile birlikte Karaman’da inşa edilen okul projesinde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Geçici Eğitim Merkezimiz yeni eğitim öğretim döneminde hizmete başlıyor." dedi.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1 Ağustos'ta açılacak!

SAĞLIK Bakanlığı tarafından Şanlıurfa’da yaptırılan 800 yatak kapasiteli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1 Ağustos’tan itibaren sağlık hizmeti vermeye başlayacak.

Suriyeli sığınmacılar için 378 eğitim merkezi inşa edildi!

Türkiye Suriyeli sığınmacılar için her türlü imkanı seferber ediyor. AFAD tarafından inşa edilen 40, Belediye ve diğer kamu kurumları tarafından oluşturulan 36 ve ilgili STK'lar tarafından açılan 101 olmak üzere toplam 378 geçici eğitim merkezi bulunuyor.

Yozgat'a 100 kişilik Güreş Eğitim Merkezi inşa edilecek!

Ata sporu güreşte Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkaran Yozgat'a, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 100 kişilik Yatılı Güreş Eğitim Merkezi yapılacak.

Fahri Alkan Grup İnşaat Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Fahri Alkan Grup İnşaat Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Ferhat Alkan Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi'nde açıldı.

ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un her alanda kalkınıp gelişeceğini söyledi. Başkan Sekmen, Mahallebaşı semtinde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu’nun açılışını yaptı.

İaü eğitim sertifikası Haberi

İaü eğitim sertifikası

İstanbul Aydın Üniversitesi Müteahhitlik Okulu programı 21 Şubat 2015'te başlıyor. Müteahhitlik Okulu Eğitim Sertifikası için verilen süre 40 saat 3,5 haftadan oluşuyor.


Programın Amacı Nedir?


Müteahhitliğin ve müteahhit olmanın her aşamasının tüm yasal alt yapısı ve uygulama koşulları, karşılaşılabilen problemlerin kısa sürede giderilmesi ile ilgili bilinçlendirme.


Kimler için / Kimler Katılmalı?

İnşaat sektöründe olan müteahhit, şantiye şefi, mimarlar, mühendisler.


Program Detayları;


1.Müteahhit kime denir?


2.Müteahhitlik geçici yetki belgesi nasıl ve hangi şartlarda, nerden alınır ? (gerçek ve tüzel kişilikler) Her türlü yapının imalatını yapacak müteahhitler için verilecek program.


3.Müteahhidin idarelere, karşı sorumluluğu


4. Müteahhidin arsa sahibine, karşı sorumlulukları


5. Müteahhidin satmış olduğu taşınmazların sahiplerine karşı sorumlulukları


6. Müteahhidin yapı denetim kuruluşlarına (teknik müşavirlik şirketlerine )karşı sorumlulukları


7. Müteahhit ile arazi sahibi arasında yapılacak sözleşmeler.


Kat karşılığı,

Gelir paylaşımı,

Kısmi kat karşılığı

İmalat bedeli üzerinden %kar...