22 / 07 / 2024

İBA Deluxia daire seçenekleri

İBA Deluxia daire seçenekleri

Başak Konut Genel Müdürü Melih Görkyeni projeleri İBA Deluxia hakkında bilgi verdi . Proje İBA Residence ve İBA Home isimli 2 yapıdan oluşup 3 bin 250 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

Enerji kimlik belgesi zorunluluğu 1 Ocak itibariyle başladı!

Türkiye genelinde bulunan toplam 8 milyon yapıyı yakından ilgilendiren enerji kimlik belgesi zorunluluğu 1 Ocak itibariyle başladı.  Daire başı enerji kimlik belgesi bedelleri genellikle 20 TL ile 50 TL arasında değişiyor.

Darülaceze Başkanlığı'ndan kiralık 34 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı daire ve işyerlerini kiraya verecek. 34 adet taşınmazın kiralama ihalesi, 11 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:00'te yapılacak...

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Real Konaklar Yedikule nerede?

Real Konaklar Yedikule projesinde satışlar başladı. Daire alanlarının 186 ile 368 metrekare arasında değiştiği projede metrekare fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Daire Kartal'da hem aracını hem evini yenile!

Kalan son daireler için fiyatların 299 bin TL’den başladığı Daire Kartal'da 60 ay vadeye yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor..

Niğde Emlak Konutları yüzde 30 indirim kampanyası!

Niğde Emlak Konutları yüzde 30 indirim kampanyası başladı. Daire fiyatlarının 335 bin TL'den başladığı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor...

Mia Koru Torbalı'da topraktan satış başladı!

Mia Koru Torbalı'da topraktan satış başladı. Daire fiyatlarıın 169 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede inşaat henüz başlamadı...

Deluxia Park Cevizli güncel daire fiyatları!

Deluxia Park Cevizli güncel daire fiyatları 413 bin 900 TL'den başlıyor. Deluxia Park Residence projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Yücesoy Statü fiyatları 220 bin TL'den başlıyor! Teslimler 2019 Aralık'ta!

189 bin TL'den başlayan daire satışlarının tamamlandığı Statü Yücesoy projesinde teslimler 2019 Aralık'ta yapılacak. Yücesoy Statü güncel fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.

Gayda Ataşehir'de fiyatlar 575 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilen Gayda Ataşehir projesinde satışlar başladı. Daire fiyatlarının 575 bin TL'den başladığı projede 7 adet villa ile 75 adet daire yer alıyor.

Deluxia Park Residence daire fiyatları!

Peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Deluxia Park Residence daire fiyatları 402 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor.

Bulvar Loft'tan fırsat kampanyası!

Akfen İnşaat'ın hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde zam öncesi son bir fırsat kampanyası başladı. Daire fiyatları 18 Haziran’da yükselecek.

Nuvo Dragos'un son etabında teslimler başladı!

Özderici GYO imzasıyla Maltepe Dragos'ta inşa edilen Nuvo Dragos'ta son etapta teslimler başladı. Daire fiyatlarının 440 bin TL'den başladığı projede kampanyalar fiyatları düşürdü...

İBA Deluxia daire seçenekleri Haberi

İBA Deluxia daire seçenekleri

Başak Konut Genel Müdürü Melih Görk, "Sektörde son yıllarda meydana gelen dalgalanmaların ardından koşulların düzelmesi ve sektörün desteklenmesiyle birlikte çok daha iyi çalışmalar yapılabileceği ve hem sektörde hem de ekonomide kayda değer bir büyüme olacağı kanısındayım" dedi ve yeni projeleri İBA Deluxia hakkında bilgi verdi 




İBA Delıma Ilonıe & Residence Projesi nerede hayata geçiyor? 



Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü 1 Caddesi No 140'la hayata geçirilen İBA Deluxia Projesi Eskişehir'de Fabrikalar Bölgesinde, ticaretin merkezinde, konfor ve lüksün kesiştiği noktada yükseliyor. 



İBA Deluxia adı nereden geliyor? 



Projenin adı. ailenin rahmetli büyüğü Sayın İbrahim Atılgan'ın isminin ve anısının yaşatılması için İBA olarak tercih edildi. 



Biraz da projenin özelliklerinden konuşalım... 



İBA Deluxia her biri 3 bin 250 metrekare olan arsalar üzerinde bulunan İBA Residence ve İBA Home isimli 2 yapıdan...