28 / 04 / 2024

İBB 24 aktarma istasyonu

İBB 24 aktarma istasyonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Çamlıca Camii için 350 kişi 24 saat esasıyla çalışıyor!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, inşaatı devam eden Çamlıca Camisi'nin inşaatını inceledi. Yüzde 90'ı tamamlanan cami için 350 kişi 24 saat esasıyla çalışıyor.

Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar değişikliği askıda!

İBB tarafından Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece'deki 24 milyon liralık yatırım hizmete açıldı!

İBB'nin Büyükçekmece'de hayata geçirdiği 24 milyon liralık altyapı, çevre ve spor yatırımları hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

İBB 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışması başlattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı.

İstanbul'a 24 aktarma istasyonu yapılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun projelendirme çalışmalarını başlattı.Mimari, ulaşım ve peysaj projelerinin hazırlanması için 5 ve 6 Mayıs'ta ihale düzenlenecek.

İstanbul'da toplu ulaşım 24 merkezde yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı. Proje için 5-6 Mayıs'ta ihale düzenlenecek.

İBB'nin 24 aktarma istasyonu mimari proje ihalesi 5-6 Mayıs'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun mimari, ulaşım ve peyzaj projelerinin hazırlanması için ihaleye çıkacak.

YTÜİBB Trafik Kontrol Merkezi İstanbul trafiğini 7/24 takip edecek!

YILDIZ Teknik Üniversitesi' nde açılacak YTÜİBB Trafik Kontrol Merkezi Ve Akıllı Ulaştırma Sistemleri Laboratuvarı' nda ilk kez bir üniversiteden İstanbul trafiği 7/ 24 takip edilebilecek...

Emlak Konut Körfezkent'te 6 bin 900 TL peşinatla! 24 ay sıfır faizle!

Kocaeli'nde yükselen Körfezkent projesi kapsamında yer alan konutların peşinatları 6.900 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 24 ay sıfır faizli ödeme seçeneği de bulunuyor...

Emek Sineması için 24 Aralık gecesi eylem yapılacak!

24 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da Taksim Meydanı'nda buluşup Emek Sineması'nın önüne yürünecek. Ve gece sinemanın olduğu sokakta sabahlanılacak

Esenyurt 5. Etap konutları kuraları 24 Aralık'ta çekilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Esenyurt 5. Etap Konutları   75 metrekare, 95 metrekare ve 125 metrekarelik dairelerin kura çekilişi 24 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek...

TOKİ, 123 işyeri ve 24 konutu satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), mülkiyetinde bulunan 123 işyeri ile 24 konutu, 6 Aralıkta düzenlenecek açık artırma ile satışa çıkaracak

İBB 24 aktarma istasyonu Haberi

İBB 24 aktarma istasyonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakasında 14, Anadolu Yakasında ise 10 aktarma istasyonunun mimari, ulaşım ve peyzaj projelerinin hazırlanması için ihaleye çıkacak. Metro, otobüs, metrobüs, marmaray, tramvay demiryolu ağı gibi ulaşım hatlarının birleşme noktalarında planlanan aktarma istasyonları sayesinde vatandaşlar, zaman kaybetmeden her yöne kesintisiz ulaşım sağlayabilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı. 




İŞTE O MERKEZLER 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü, toplu taşım sistemlerinin merkezleri olacak aktarma istasyonlarının mimari, ulaşım ve peyzaj projelerinin hazırlanması için 5 ve 6 Mayıs'ta ihale düzenleyecek. Avrupa Yakasında toplam inşaat büyüklüğü 600 bin metrekare olan 14, Anadolu Yakasında ise toplam inşaat alanı 400 bin metrekare olan 10 aktarma istasyonu yapılacak. 



HER YÖNE ULAŞIM 

Metro, otobüs, metrobüs, marmaray, tramvay,...