06 / 05 / 2024

ibb alev kartalı

ibb alev kartalı

Haliç'te düzenlenen nefes kesen tatbikatta helikopterin hareket kabiliyetini basın mensupları ile birlikte izleyen İBB Başkanı Kadir Topbaş, "New York itfaiyesi ile eş değer bir itfaiye ekibi ortaya çıktı" dedi.

İBB, Kartal'da arsa satıyor! Konut imarlı arsa arayanlar dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kartal'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar... 

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları İBB'den onay bekliyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı 12 alt bölgeye ait, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarıyla ilgili plan notları ve tasarım kodu kitapçıkları İBB'den onay bekliyor.

İBB, Türker Proje Kartal arazisi imar planı onayladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İBB, Türker Proje Kartal arazisi imar planı onayladı.

Kartal kentsel dönüşüm imar planı İBB'nin gündeminde!

Kartal'ın kentsel dönüşüm projesine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planına gelen kamu, şahıs ve şirket itirazları İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gündeminde. İşte imar planı sürecinde son durum...

İBB tarafından Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlandı!

İstanbul'un Kartal ilçesinde bulunan Kartal 'ın çekim merkezi haline getirilmesi amacıyla 2007 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlandı.

İstanbul İtfaiyesi denizde kaybolan gençler için seferber oldu!

Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kendilerinden haber alınamayan 5 genç için İstanbul İtfaiyesi alarma geçti. Alev Kartalı havadan arama çalışmalarını sürdürürken, 2 Zodyak bot ve Jetski ile de denizden arama çalışmaları devam ediyor.

İstanbul İtfaiyesi Bursa'daki yangına müdahale ediyor!

Bursa'da öğle saatlerinde sanayi bölgesinde bulunan iplik ve kumaş fabrikasında çıkan yangına İstanbul İtfaiyesi yangın söndürme uçağı " Alev Kartalı " havadan köpük ile müdahale ediyor.

Kartal Merkez ve Kordonboyu planları İBB'de yeniden çiziliyor!

Kartal Merkez Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı, 2013'te iptal edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kartal Merkez Planı için tekrar çalışmaya başladı. Kartal Belediyesi de 1/1000 ölçekli planı çıkarmak için Büyükşehir'i bekliyor.

Hadımköy Ütüsan antreposunda yangın çıktı!

İstanbul Hadımköy'de, Ütüsan isimli şirketin antreposunda dün saat 11.00'de henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına 12 ayrı itfaiye grubu ile "Alev Kartalı" isimli yangın söndürme helikopteri müdahale etti...

İstanbul İtfaiyesi Dumansavar'ı hizmete aldı!

Kocayusuf, Ahtapot, Yengeç, Hızırgüç ve Alev Kartalı adı verilen dünyanın en modern ve işlevsel afet müdahale araçlarına bir yenisi daha katıldı. İstanbul İtfaiyesi yeni bir aracı hizmete aldı.

Şile‘de orman yangını!

ŞİLE'de çıkan yangında 10 hektar zarar gördü. Havadan "Alev Kartalı" isimli helikopter karadan ise iş makineleri ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın devam ediyor. Çalışmalar sırasında iki görevli dumandan etkilenerek rahatsızlandı.

İBB Kartal'da arsa satıyor: 58 bin 468 liraya!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kartal, Yakacık (Hürriyet) Mah. Taşlı sokakta yer alan arsayı satışa çıkardı. İhale 19 şubat 2014 tarihinde saat 12:00 'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek...

ibb alev kartalı Haberi

ibb alev kartalı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 'alev kartalı' olarak adlandırılan doğal afet ve yangın müdahale helikopterini hizmete aldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, "alev kartalı" olarak adlandırılan doğal afet ve yangın müdahale helikopterini hizmete aldı. Haliç'te düzenlenen nefes kesen tatbikatta helikopterin hareket kabiliyetini basın mensupları ile birlikte izleyen İBB Başkanı Kadir Topbaş, "New York itfaiyesi ile eş değer bir itfaiye ekibi ortaya çıktı" dedi. 

İtfaiye teşkilatını dünya standartlarına taşımayı hedefleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de bir ilk olan "alev kartalı" olarak adlandırılan doğal afet ve yangın müdahale helikopterini hizmete aldı. 

Özellikle orman ve gökdelen yangınlarına müdahalede kullanılacak helikopterin hizmete alım töreni, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul'un dünyanın 23 ülkesinden büyük bir kent olduğunu hatırlatarak, "Bu kentteki beklentiler, hatta sorunlar büyük ölçekte. Buna göre...