25 / 07 / 2024

İBB arsa ihaleleri

İBB arsa ihaleleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

İBB 5 arsasını 283.2 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik, Arnavutköy, Şile, Fatih ve Tuzla'da yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 283 milyon 225 bin 432 TL olarak belirlendi.

İBB'den Beyoğlu'nda 1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Kadımehmet Mahallesi'nde yer alan arsayı 1 milyon 4 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İBB'den Temmuz ayında arsa fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Temmuz ayında yatırımcılarına arsa fırsatı sunuyor. İBB Mesken Müdürlüğü ve Emlak Müdürlüğü tarafından toplamda 7 adet arsayı satışa çıkardı. 

İBB'den Kağıthane'de 5.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'deki 4 arsasını ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 4 Temmuz'da saat 13:00'te yapılacak..

İBB, 27 Eylül'de 5 arsayı satışa çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Mesken Müdürlüğü tarafından 27 Eylül 2017 Çarşamba günü 5 arsayı satışa çıkarıyor.

İBB'den satılık 13 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Mesken Müdürlüğü ve Emlak Müdürlüğü tarafından 13 arsa satışa çıkarıldı. Satışa konu olan taşınmazların ihaleleri Eylül ayı içerisinde gerçekleşecek.

İBB Eyüp'te arsa satıyor: 4 milyon 112 bin liraya!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İstanbul Eyüp'te yer alan 685 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 28 Mayıs 2014 tarihinde saat 13:00'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Belediyelerden iki ilde satılık 7 arsa!

Gaziantep ve Erzurum'da yer alan yedi adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Temmuz ve 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, 8 taksit ve 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Bingöl ve Eskişehir'de yer alan 4 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Afyonkarahisar ve Ayvalık'ta satılık arsa ve arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar ve Ayvalık'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.

Gebze ve Kaş'ta 5 adet arsa satılıyor: En ucuzu 13.9 milyon, en pahalısı 130.3 milyon TL!

Kocaeli Gebze ve Antalya Kaş'ta yer alan 5 adet arsa 13 milyon 890 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ilan metinleri...

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 adet arsa ve arazi satıyor! 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Milli Emlak, Nevşehir ve Bolu'da yer alan 5 adet arsa ve araziyi 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Nevşehir ve Bolu'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak?

Milli Emlak, iki ildeki 15 adet arsa ve araziyi satıyor! 162 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Milli Emlak, Adıyaman ve Konya'daki 15 adet arsa ve araziyi 162 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar...

Belediyelerden iki şehirde arsa ve kargir ev fırsatı!

Gaziantep ve Nevşehir'de yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve kargir ev olarak belirtilen gayrimenkullerin satış ihaleleri 16 Temmuz ve ve 17 Temmuz'da yapılacak.

İki şehirde satılık iki arsa! 4 taksit imkanıyla!

Kocaeli ve Bolu'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 17 Temmuz ve 23 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak 3 şehirde 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Kırıkkale'de yer alan arsa ile arazileri 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Belediyelerden iki şehirde satılık 7 arsa! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Adana ve Sakarya'da yer alan imarlı yedi adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Temmuz ve 18 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Gaziantep ve Bursa'daki 44 arsa-arazi satışa çıktı!

Gaziantep ve Bursa'da yer alan 44 adet arsa ile arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 10 Temmuz ve 17 Temmuz'da yapılacak.

İki ilde satılık arsa ve araziler! 16 taksit fırsatıyla!

Samsun ve Aydın'da yer alan arsa ile araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Temmuz ve 11 Temmuz'da yapılacak. 

İBB arsa ihaleleri Haberi

İBB arsa ihaleleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. 

Şişli Mecidiyeköy'de yer alan konut alanı imarlı arsanın muhammen bedeli 3 milyon 626 bin TL, Beyoğlu'nda yer alan konut alanı imarlı arsanın muhammen bedeli 2 milyon 676 bin 300 TL, Eyüpsultan'da yer alan konut alanı konut alanı + yola terkli imarlı arsanın mumammen bedeli 2 milyon 125 bin TL olarak belirlendi.

Arsaların satış ihaleleri 5 Ocak 2022 tarihinde saat 10:00'da Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 


Şişli'deki arsanın ihale ilanı şu şekilde:

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın satışı işinin ihalesi yapılacaktır.
1) Encümen Kayıt No: 5590
2) Taşınmaza Dair Bilgiler:
a) İli: İstanbul b) İlçesi:...