13 / 05 / 2024

ibb bağcılar kültür merkezi

ibb bağcılar kültür merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen yeni kültür-sanat sezonunun açılışı yapıldı. İBB'nin yeni sezon çalışmaları arasında 3 yeni kültür merkezi de yer alıyor..

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Turizm yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde duyuruya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına duyurdu. 10 ilde kamu taşınmazları yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. Ayrıca bakanlık birden fazla başvuruyu da kabul edeceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı gerçekleştiriyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? İşte ayrıntılar...

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

İBB, Bağcılar'daki arsayı 16 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 15 milyon 959 bin 325 TL bedelle satışa çıkardı.

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

İBB ve Kültür Bakanlığı arasında Yerebatan Sarnıcı anlaşmazlığı!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, 'Büyük depreme dayanmaz' denilen tarihi Yerebatan Sarnıcı’nı güçlendirme projelerinin, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nda bekletilerek bir karara bağlanmadığını ileri sürerken, Kültür Bakanlığı kararın alındığını belirtti. 

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

ibb bağcılar kültür merkezi Haberi

ibb bağcılar kültür merkezi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen yeni kültür-sanat sezonunun açılışı yapıldı. Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki resepsiyonda konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Abdurrahman Şen, hedeflerinin her alanda, kültür ve sanat üreticisine imkanlar nispetinde Abdurrahman Şen nelerimizde bulunan Osmanlıca arşivimizi dijital olarak internet ortamına ulaşılır hale getireceğiz. Şehir Tiyatrolarımızın Kütüphanesi düzenlenecek. Alemdağ, Bağcılar ve Sultangazi'de de 3 yeni kültür merkezini hizmete sunacağız" dedi. Tiyatroda oynanacak metin bulma konusunda eksiklik yaşadıkları yardımcı olmak olduğunu belirtti. Şen, "Kütüphaneler geçtiğimiz yıl hizmet saatlerini genişletmişti. Bu yıl yazarları ve okurları buluşturarak, kütüphanelere canlılık getirmek istiyoruz. Şubatta kütüphanı anlatan Şen, bir oyun yazma yarışması düzenlemek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Kültür-sanat buluşması niteliğindeki geceye sanatçı Süheyl Uygur, Bedia Akartiirk gibi...