25 / 05 / 2024

ibb beykoz sahil projesi

ibb beykoz sahil projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi’nin işbirliğiyle geliştirilen “Çubuklu-Kanlıca Sahil Yolu Projesi”yle, sahil şeridi çift taraflı olarak ve kazıklar çakılarak denize doğru 10 metre genişleyecek...

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

İBB Meclisi'nde Beykoz Millet Bahçesi tartışması!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı, oy çokluğu ile Millet Bahçesi'ne yapıldı CHP grubunun onay vermediği karar, çayırın yapılaşmaya açılacağı nedeniyle tepkilere neden oldu.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

İBB, Beykoz'daki inşaatı bitmeyen film platosu için 4 yıldır kira ödüyor!

Sayıştay, İBB’nin Beykoz’da inşaatı yarım kaldığı için hayata geçirilemeyen “Yeşilçam Film Platosu” projesi için 2016'dan beri kira ödediğini belirledi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil  şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi 2018'de tamamlanacak!

Beykoz, Kanlıca-Çubuklu Sahil Yolu’nun ardından yepyeni bir sahil şeridine de kavuşacak. İlçedeki düzenleme çalışmaları 2018'de tamamlanacak.

Beykoz sahiline dolgu yapılıyor!

İstanbul büyükşehir belediyesi’nin (İBB) yürüttüğü sahil düzenleme çalışmaları dahilinde Beykoz sahiline dolgu yapılacak..

Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridi genişletiliyor!

İBB'nin  Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridinde genişletme ve düzenleme çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Beykoz Ziya Ünsel Ortaokulu'nun yenilenmesi İBB'ye takıldı!

Beykoz'da 80 yıldır eğitim veren Ziya Ünsel Ortaokulu'nun yenilenmesi İBB'ye takıldı. Büyükşehir Belediyesi, yıkımdan çıkacak molozların Beykoz Korusu'ndan taşınacak olması sebebiyle izin vermedi

Çubuklu-Kanlıca sahil yolu açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi'ııin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarının 2015 yılında inşaatına başlanan ilk etabı tamamlandı. Boğaz'a kazıklar üzerine yapılan bin 300 metre uzunluğundaki yol, 10 metre genişliğinde.

Beykoz'da sahil genişletme çalışmalarının ikinci etabı başladı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Beykoz Belediyesi’nin 2015 yılından beri ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarının ikinci etabı başladı.

ibb beykoz sahil projesi Haberi

ibb beykoz sahil projesi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi’nin işbirliğiyle geliştirilen “Çubuklu-Kanlıca Sahil Yolu Projesi”yle, sahil şeridi çift taraflı olarak ve kazıklar çakılarak denize doğru 10 metre genişleyecek. 


Çubuklu-Kanlıca Sahil Yolu Projesi'nin ilk etabında, Çubuklu-Kanlıca arasındaki 1.200 metrekarelik alan düzenlenecek. Burunbahçe’ye kadar olan kısmın projeye dahil edilmesiyle, toplamda 3 kilometrelik bir sahil yolu kazanılacak. Çubuklu-Kanlıca Sahil Yolu Projesi, bu yıl içinde...