03 / 05 / 2024

ibb Boğaz arsa satışı

ibb Boğaz arsa satışı

İBB yönetimi tarafından Fatih, Pendik ve Arnavutköy'de yer alan 4 devasa arazi toplamda 425 milyon 360 bin TL'ye satışa çıktı.

Boğaz'daki arsa satışına izin çıkmadı!

İBB tarafından Kandilli sırtında bulunan, Boğaz manzaralı ve son derece değerli arazinin satışı, belediye meclisinde oy çokluğuyla reddedildi.

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

İstinye'de, Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında, Lis't ve Panavia projelerine komşu, yola cepheli, 685 metrekarelik arsa satışa çıktı. Boğaz manzaralı arsa için 50 milyon dolar isteniyor. 

Bu ilçede arsa fiyatları İstanbul Boğazı ile yarışıyor!

Rize Çayeli'de, 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki 2 katlı bina, belediye tarafından 5,5 milyon TL'ye satılıyor. Arsa ve binaya biçilen değerin İstanbul Boğazı'ndaki yalı fiyatlarıyla denk olduğu söyleniyor...

Boğaz'daki arsa satışına izin çıkmadı!

İBB tarafından Kandilli sırtında bulunan, Boğaz manzaralı ve son derece değerli arazinin satışı, belediye meclisinde oy çokluğuyla reddedildi.

İBB, Boğaz'a sıfır arsasını 18.5 milyon TL'ye sattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş Kuruçeşme'deki Boğaz'a sıfır arsasını sattı. Arsayı, bitişik parselde otel inşaatı yapan Esta Gayrimenkul firması 18 milyon 500 bin TL'ye satın aldı.

İBB, Boğaz'ın kıyısındaki arsasını satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş Kuruçeşme'de boğaz kıyısında yer alan son derece stratejik konumda bulunan arsasını satış listesine ekledi. 

İstanbul Boğazı'ndaki arsaların değeri 670 milyar lira!

İstanbul Boğazı’ndaki arsa değerleri hesaplandı. Yapılan hesaplama neticesinde boğazın değeri 670 milyar lira çıktı. Boğazdaki yapıların değeri ise 650 milyar lira olarak belirlendi.. 

Çanakkale Boğaz Köprüsü konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Henüz ihaleye çıkmayan Çanakkale Boğaz Köprüsü'nün daha yapım çalışmaları başlamadan hem arsalarda hem de konut fiyatlarında ciddi bir artış yaşanıyor. İşte köprü projesiyle değerlenecek bölgeler;

İşte 3.Boğaz Köprüsü'nün arsa fiyatlarını artırdığı bölgeler!

Posta Gazetesi'nin haberine göre, 3. Boğaz Köprüsü'nün inşaatı devam ederken, geçtiği yollardaki arsaların fiyatları yükselmeye devam ediyor. İşte bölge bölge fiyat artışları...

2007 yılında Boğaz'daki yalıların değerini Carlton Oteli belirleyecek!

2007 yılında TMSF tarafından satışa çıkarılan Yeniköy'deki eski Carlton Oteli arazisinin satışı Boğaz'daki yalıların değerini artıracakmış. Satılacak olan 6 bin 670 metrekarelik arsa milyon dolarlık yalıları da etkileyecekmiş.

İstanbul Boğazı'nda 80 bin TL'ye satılık arsa!

Boğaziçi manzaları arsalar, 1978 yılında 80 bin liradan satılıyormuş... İstanbul Boğazı'nda satılık arsalara yarısı peşin, kalanı 24 vadeli ödeme ile sahip olunabiliyormuş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1978 yılında Boğaz'da tamamı 80.000 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 2 bin 937 liraya satıldığı 1978 yılında, İstanbul Boğazı'nda Taksim'e 21, Rumelikavağı'na 3, Sarıyer'e 1 kilometre mesafedeki satışa sunulan arsalar 80 bin liraya satılacakmış.

Kesme Boğazı'nda yapımı planlanan HES projesine bakanlıktan onay çıktı!

Halkla toplantı yapılacak Kemer'de Beydağları Milli Parkı ve Güney Antalya turizm alanı içinde Kesme Boğazı deresi üzerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı HES yapımı için onay verdi...

Boğaz'daki yalılara yabancı yatırımcılar yoğun ilgi gösteriyor!

Azerbaycan ve Avrupa'dan İstanbul'a gelen yabancılar, Boğaz'daki yalılara yoğun ilgi gösteriyorlar...

ibb Boğaz arsa satışı Haberi

ibb Boğaz arsa satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbullunun parklarını ve yeşil alanlarını satıyor. 

Sabah Gazetesi'nden Barış Savaş'ın haberine göre; İBB yönetimi, belediye meclisi tarafından ekim ayı toplantısında Şişli, Esenler, Kağıthane, Başakşehir, Eyüpsultan, Beşiktaş ve Tuzla'da 295 bin metrekare yeşil alanı imara açmak için meclise geri gönderdi. 

Daha önce Fatih, Pendik, Arnavutköy ve Şile'deki yeşil alanları satan İBB yönetimi Fatih, Pendik ve Arnavutköy'de yer alan 4 devasa araziyi toplamda 425 milyon 360 bin TL'ye sattı.

 İBB'nin Şile Kumbaba'da bulunan parkın ihalesine ise alıcı çıkmadı.

İBB'nin Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkına alıcı çıkmadı!

İGDAŞ, İBB'nin 4 arazisini 425.4 milyon TL'ye...