25 / 07 / 2024

ibb çatalca kafe yapım işi

ibb çatalca kafe yapım işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çatalca Mezbaha, Padok Alanı, Kafeterya, Mescit Ve Güvenlik Binaları Ve Çevre Düzenleme İnşaatı yapım işi ihale edecek. İhale 24 Aralık 2013 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Kiptaş Çatalca Konutları, yeniden İBB Meclisi'nin gündeminde!

CHP'li meclis üyeleri yazılı soru önergesini İBB Meclisinde sözlü okuyarak bir günde 2138 konutu şaibeli bir şekilde satışı gerçekleştirilen KİPTAŞ'ın Çatalca'da ki konutlarını İBB Meclis gündemine bir kez daha getirdi.

Kiptaş Çatalca Konutları, İBB Meclisi'nde!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara çok tartışılan Kiptaş Konutları'nı İBB Mecisi'ne taşıdı. Çatalca hakinin sosyal konutlardan alamadığını belirten Kara, "Pazartesi satışlar başladı, Salı günü bitti. Vatandaş çok kızgın" açıklamasını yaptı

Vize Kafe Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vize Kafe Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şevket Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Çatalca ormanlar için toplandı!

Çatalca ormanlar için toplandı. Çatalca'da İhsaniye, Karamandere, Belgrat, Çiftlikköy, Gümüşpınar Mahallelerini etkileyecek olan rüzgar enerji santralinin Çevresel Etki Değerlendirme ( ÇED ) Raporu halk toplantısı İhsaniye'de yapıldı

Çatalca'da 40 bin ağaç RES için kesilecek!

İstanbul'un en büyük rüzgar enerji santrali olması düşünülen, Çatalca'da İhsaniye, Karamandere, Belgrat, Çiftlikköy, Gümüşpınar Mahallelerini etkileyecek olan rüzgar enerji santralinin ÇED Raporu halk toplantısı İhsaniye'de yapıldı.

Çatalca'da satış memurluğundan 2.8 milyon TL'ye 5 tarla!

Çatalca Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Çatalca Kaleiçi Mahallesi'nde yer alan 5 tarlayı 17 Şubat 2015 günü saat 10.30 itibariyle Çatalca 'da satışa çıkarıyor.

Cem Kara: Çatalca'daki Hezarfen Havaalanı güçlendirilecek!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "İstanbul yüzünü Çatalca’ya dönmek zorunda" dedi. Kara, "Projelerin başında Hezarfen Havaalanı’nın güçlendirilmesi var. Atatürk Havaalanı’nın yükünü hafifletecek kapasitede bir havaalanı" diye konuştu.

1973 yılında Gürpınar Mahallesi ve Çatalca'nın 6 köyü elektrik kavuşmuş!

1973 yılında Büyükçekmece'ye bağlı 300 haneli bir köy olan Gürpınar ve Çatalca'nın 6 köyü elektriğe kavuşmuş. İstanbul'un domates ve üzüm deposu olarak bilinen Gürpınar'ın elektriğe kavuşması şarkılı törenlerle kutlanmış.

Çatalca'da 2 milyon 755 bin TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Çatalca İlçesi'nde yer alan 5.510 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Çatalca Satış Memurluğu tarafından 25 Şubat 2015 günü saat 11:00 ile 11:10 arasında ihale ediliyor.

Çatalca İzzettin Mahallesi imar planı 22 Aralık'ta askıdan indiriliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çatalca İzzettin Mahallesi, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı, 22 Aralık 2014'te askıdan indiriliyor. İşte o imar planı..

ÖYK Çatalca arazilerinin satışları onaylandı!

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK), İstanbul Çatalca'daki 2 arazinin satışını onayladı. Konuyla ilgili yazı Resmi Gazete'de yayınlandı...

Çatalca su kesintisi 17 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Çatalca ilçesinin Ormanlı mahallesinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 17 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

ÖİB, Çatalca'da 2 arsasını 3.8 milyon TL'ye sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü adına kayıtlı İstanbul Çatalca Muratbey Köyü'nde yer alan 1062 parsel ve 1774 parsel numaralı 2 arsayı toplam 3 milyon 860 bin TL'ye sattı...

ibb çatalca kafe yapım işi Haberi

ibb çatalca kafe yapım işi


Çatalca Mezbaha, Padok Alanı, Kafeterya, Mescit Ve Güvenlik Binaları Ve Çevre Düzenleme İnşaatı yapım işi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezih Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 İhale Salonu Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale tarihi 24 Aralık 2013 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için