20 / 07 / 2024

ibb dijital maket

ibb dijital maket

Kadir Topbaş, İstanbul’un dijital maketini hazırladıklarını açıkladı.Yeni inşa edilecek yapıları bu makete yerleştirip şehre etkisine uygulamalı bakacaklarını belirten Başkan Topbaş, “Yapılarda Yükseklik serbest’ anlayışı artık ortadan kalkacak" dedi...

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Gayrimenkulde dijital dönüşüm!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, değişen müşteri beklentileri ile birlikte gayrimenkul sektöründe yaşanan dijital dönüşümü değerlendirdi...

Dijital paralara akın!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ahmet Ulusoy, bugünkü köşesinde dijital paralara olan talebi kaleme aldı.

'Yeni Dijital: Sürdürülebilirlik' webinarı 1 Mayıs'ta!

ULI ve GYODER iş birliğinde Yeni Dijital : Sürdürülebilirlik webinarı düzenleniyor. Etkinlik zoom uygulaması üzerinden online olarak, 1 Mayıs tarihinde saat 17:30'da gerçekleştirilecek...

İnşaat sektöründe yeşil ve dijital dönüşüme uyulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Güven Sak bugünkü köşesinde virüs sonrasında yapılacak yeşil-dijital dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Beyoğlu'ndaki kaçak yapılar dijital ortamda tespit edilecek!

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu'nun tamamını 3 boyutlu teknolojiyle dijital ortama aktardı ve kayıt altına aldı.

Türkiye'nin dijital parası yıl sonuna kadar hazır olacak!

Ekonomi Reform Paketi'ne ilişkin takvim kapsamında, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital paranın ekonomik, teknolojik ve hukuki altyapısını yıl sonuna kadar hayata geçirecek.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Gayrimenkul sektöründe yeni devir: Dijital dönüşüm!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’e göre gayrimenkul teknolojileri, emlak, inşaat ve yaşam alanları endüstrilerini de kapsayan geniş bir dijital dönüşümün küçük bir parçası olarak başladığı yolculuğunu büyüyerek sürdürüyor. 

Gayrimenkuller için dijital satış ofisi: Disao!

Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerine 2017 yılından beri Konutmatik markasıyla hizmet veren Kripton BT’nin yeni aplikasyonu Disao Dijital Satış Ofisi ile inşaat sektörünü hızla dijitalleştirmeyi planlıyor.

Dijital para ödeyerek gayrimenkul sahibi olma fırsatı!

Son zamanlarda Bitcoin'in değerlenmesiyle birlikte dijital paralara ilgi arttı. Peki, dijital para ile gayrimenkul sahibi olmak mümkün mü?  

Türkiye'nin dijital TL'si yolda!

Dünya merkez bankaları peş peşe dijital para birimi çıkarma konusunda projelerini açıklıyor. Çin’in uygulamaya geçtiği dijital paralar üç yıl içinde dünyanın beşte biri tarafından kullanılacak.

Zekart İç Mimarlık Tasarım Ve Dijital Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zekart İç Mimarlık Tasarım Ve Dijital Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Hilal Çakır tarafından kuruldu.

ibb dijital maket Haberi

ibb dijital maket

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un dijital maketini hazırladıklarını açıkladı.Yeni inşa edilecek yapıları bu makete yerleştirip şehre etkisine uygulamalı bakacaklarını belirten Başkan Topbaş, “Yapılarda Yükseklik serbest’ anlayışı artık ortadan kalkacak” dedi.


GAYRİMENKUL ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği  (GYODER)  tarafından düzenlenen 13. Gayrimenkul Zirvesi’ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul siluetini olumsuz etkileyecek yapıların önüne geçecek bir çalışma başlattıklarını açıkladı. İstanbul’un dijital maketini hazırladıklarını söyleyen Topbaş, “Yeni her bina bu maket içinde bakılacak ve etkileri önceden görülecek. İnşaatçılar eyvah demesin. Çünkü bu bir kısıtlama değil. Daha düzenli, daha insani ve nefes olan bir şehir için düzenleme” diye konuştu.


METRO FİYATALARI UÇURDU

10 yılda İstanbul’a 30 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını ve bunun yarısından fazlasının ulaşım için olduğunu belirten Topbaş, alt yapı...