25 / 07 / 2024

ibb dikilitaş park satışı

ibb dikilitaş park satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  Beşiktaş'ta bulunan Dikilitaş Mevkii 25. adada 77 parsel arsayı Belediye Meclisinin park alanı olarak tescil etmesine rağmen 175 milyon TL'ye ihaleye çıkardı. 

Gezi Parkı mahkeme kararıyla yeniden İBB’nin!

Tartışmaların odağındaki Gezi Parkı, mahkeme kararıyla yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

İBB'den Gezi Parkı açıklaması!

İBB Başkanlığı, Taksim Gezi Parkı'nın Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından İBB  mülkiyetinden alınarak Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçirilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

İBB Dikilitaş Parkı’nı 175 milyon TL’ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  Beşiktaş'ta bulunan Dikilitaş Mevkii 25. adada 77 parsel arsayı Belediye Meclisinin park alanı olarak tescil etmesine rağmen 175 milyon TL'ye ihaleye çıkardı. 

İBB meclisinin ormanlık alan dediği yer imara mı açılıyor?

İBB, İBB Meclisi tarafından park alanı ilan edilen Dikilitaş’taki ormanlık alanı 175 milyon TL ile yeniden satışa sundu. İBB yönetimi tarafından satılmak istenen bir diğer yerin ise 450 milyon TL bedelle Mecidiyeköy’de vakıf arazisi olduğu belirtildi. 

İBB'nin Atatürk Parkı'ndaki kaçak yapıları için soru önergesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Saim Kadıoğlu, Atatürk Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen kaçak yapılar hakkında soru önergesi talebinde bulunuldu.

İBB 9 ilçedeki park alanlarını satışa çıkardı!

İBB yönetimi, Beşiktaş, Başakşehir, Şişli, Esenler, Kağıthane, Eyüpsultan, Pendik, Şile ve Tuzla’daki park alanlarını satıyor.

İBB'nin Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkına alıcı çıkmadı!

İBB tarafından satışa çıkarılan Şile Kumbaba sahilinde bulunan park alanının ihalesine alıcı çıkmadı. Arsanın satış bedeli 22 milyon 795 bin 836 TL olarak belirlenmişti.

İBB, Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkı satıyor!

İBB, bütçeye kaynak oluşturabilmek için Şile’de bulunan Kumbaba Sahili’nde yer alan ve içerisinde park da bulunan araziyi 22 milyon 795 bin 836 TL'ye satışa çıkardı. İhale, yarın gerçekleşecek.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Ukrayna'ya İBB tarafından yapılan 'İstanbul Parkı' açıldı!

Ukrayna'nın Odessa şehrinde bulunan İstanbul Parkı açıldı. Park İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Maçka Parkı için toplanan imza İBB'ye verildi!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi kapsamında imara açılacak Maçka Parkı için toplanan imzalar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne verildi.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

ibb dikilitaş park satışı Haberi

ibb dikilitaş park satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Beşiktaş İlçesi Dikilitaş Mevkii 25 ada 77 parseldeki arsayı meclisin park alanı olarak kararlaştığı arsayı satışa çıkardığı öğrenildi. Sabah Gazetesi'nden Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; Ekim ayında 25 ada 77 parseldeki park taşınmazını ihaleye edecek olan İBB, satışa çıkarılan arsanın muhammen bedelini 175 milyon lira olarak belirledi.

Geçtiğimiz Ocak ayında mecliste yapılan görüşme neticesinde söz konusu arsanın park alanı olması kararlaştırılmıştı. Aynı arazinin daha önce de satışa çıkarılmasına karar verildiği fakat satılamadığı belirlendi. 

Ayrıca İBB, İstanbul Şişli'deki 1947 ada ve 60, 69 parselleri de satışa çıkartan İBB, arsayı 450 milyon liraya ihaleye çıkardı. 14 Ekim 2020 tarihinde ihalesi yapılacak olan parsellerden 69 parselin Sultan Beyazıt Vakfiyesi'ne ait olduğu öğrenildi.

İBB'den Beşiktaş'ta 175 milyon TL'ye satılık...