11 / 05 / 2024

ibb duyuru

ibb duyuru

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Beyaz Masa tarafından yapılan açıklamaya göre Üsküdar – Ümraniye - Çekmeköy Metrosu İnşaatı ve Elektromekanik İşleri’ kapsamında İstanbul'da su kesintisi yapılacak...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara çok önemli duyuru!

Kuveyt Türk, ülkemizde büyük bir müşteri tabanına sahip olan bir banka olarak, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru yaptı.

Telefon kullanıcılarına duyuru yapıldı! 81 il için geçerli!

Telefon kullanıcıları için önemli bir duyuru yapıldı. O hattı tercih edenlere sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yapıldı. İşte detaylar!

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Ziraat Bankası'ndan resmi duyuru geldi... Ziraat Bankası müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik sık sık uyarı yapılıyor. Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir duyuru daha yapıldı. İşte o duyurunun detayları...

SGK’dan kritik duyuru! Son tarih 31 Mart! Acele edin!

SGK’dan kritik bir duyuru yapıldı. Mükellefler tarafından verilmesi gereken Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannameleri'nin verilme ve bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme sürelerini 31 Mart 2023’e kadar uzatıldı.

Ziraat Bankası tüm müşterilerine kritik bir duyuru yaptı! Hesabınızda toplu para olabilir! Hemen kontrol edin!

Ziraat Bankası müşterilere hayati bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruda Ziraat Bankası’nda hesabı olan müşterilerin hesabındaki paraların zaman aşımına uğramamaları için 90 gün içinde başvuru yapması gerektiği ifade edildi.

Ziraat Bankası tüm müşterilerine hayati bir duyuru yaptı! Paranız yanabilir! Acil bakın!

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine çok önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda banka hesabı olanların 90 gün içinde başvuru yapması gerektiği ifade edildi.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli duyuru... Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir duyuru gerçekleştirildi. Banka tarafından yapılan duyuruda müşterilere kampanya kapsamında müşterilere verilecek 2 bin TL'nin detaylarına yer verildi.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine önemli duyuru! Çok ses getirecek o haber verildi!

Ziraat Bankası Bankkart sahibi olanlara önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda yeni bir kampanya başlatıldığı ve kart sahiplerine 2 bin TL hediye edileceği belirtildi.

Akbank'tan tüm müşterilerine önemli duyuru! Akbank müşterilerinin tıklaması gerekiyor

Akbank'tan tüm müşterilere yönelik önemli bir duyuru geldi. Banka tarafından verilecek faizsiz kredi hakkında müşterilere bilgilendirmede bulunuldu.

Duyuru üzerine duyuru yapıldı! Ziraat Bankası müşterilerinin 12 günü kaldı!

Ziraat Bankası müşteri için duyuru yapıldı. Bankanın müşterilerine özel başlayan kampanyanın son 12 günü kaldı. İşte detaylar!

ibb duyuru Haberi

ibb duyuru

Üsküdar – Ümraniye - Çekmeköy Metrosu İnşaatı ve Elektromekanik İşleri’ kapsamında yapımı devam eden Bulgurlu - Ümraniye - Ihlamurkuyu istasyonları inşaat sahasında kalan ve deplasesi tamamlanan isale hatlarının mevcut hatlara bağlantı çalışmaları yapılacağından;


25 Şubat 2014 Salı günü saat 9:00 ile 26 Şubat 2014 Çarşamba günü 15:00 saatleri arasında 30 saat süreyle  belirtilen bölgelere su...