06 / 05 / 2024

ibb emniyet bina ihalesi

ibb emniyet bina ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 11 farklı şehirde 12 emniyet binası inşa edilmesi için ihaleye çıkmıştı. Konuya ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

İsrail'in saldırılarında Gazze Şeridi'nde onlarca bina yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 tarihinden itibaren devam eden saldırılarında onlarca çok katlı bina, konut, kurumsal tesis, okul, medya merkezi, emniyet ve hizmet merkezi yerle bir oldu...

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

İBB’den Yeşilay’a 25 yıllık bedelsiz bina tahsisi!

Yeşilay’a İBB’ye ait Beyoğlu’ndaki bir bina, bağımlılıkla mücadele merkezi olarak kullanılmak üzere AKP grubunun oyları ile 25 yıllığına bedelsiz olarak tahsis edildi...

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden İBB’nin borcu var iddiası! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 11 farklı şehirde 12 emniyet binası inşa edilmesi için ihaleye çıkmıştı. Konuya ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

İBB'nin vakıflara yapılan bina tahsisleriyle ilgili 9 soru!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dernek ve vakıflara yapılan bağışlara ve bina tahsisleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu'da 10 katlı bina tahliye edildi!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki 10 katlı bir bina duvarlarında ve kolonları çatlaklar nedeniyle tahliye edildi. AFAD ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye gelip inceleme başlattı.

İBB'nin arazi ve bina tahsisleri TBMM gündeminde!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan arazi ve bina tahsisleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sezgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İBB'nin arazi ve bina tahsislerine ilişkin 8 soru mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesince yapılan arazi ve bina tahsislerini meclis gündemine taşıdı...

Melikgazi Belediyesi'nden bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak sağlık, eğitim, emniyet ve spor hizmetlerine olduğu gibi müftülüğün gerçekleştireceği hizmetlere de destek verdiklerini belirterek bina tahsis ettiklerini dile getirdi. 

Bingöl'deki metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de madde bağımlıların kullandığı metruk bina Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası küllerinden doğuyor!

15 Temmuz hain darbe girişiminde hasar gören ve yıkılan Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün hizmet binası, akıllı bina konseptiyle yeniden yapılıyor. 

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Binası'nın yüzde 46'sı bitti!

Ordu'nun Altınordu İlçesi Akyazı Mahallesi'nde inşa edilen İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Bina inşaatının yüzde 46.7'si tamamlandı.

İstanbul'da 704 metruk bina yıkıldı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve ilçe belediyeleri tarafından başlatılan proje kapsamında 732 bina yıkıldı. İstanbul'da en çok yıkım 158 metruk bina ile Beylikdüzü'nde yapıldı.

ibb emniyet bina ihalesi Haberi

ibb emniyet bina ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir önceki yönetim döneminde 11 farklı şehirde 12 emniyet binasının inşa eidlmesi için ihale yapmıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü yapılan protokol kapsamında sözleşmeye esas kaidelere göre, İBB'nin borcu bulunduğunu belirtti. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:

"Emniyet Genel Müdürlüğü ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında 07/04/2012 tarihinde imzalanan protokol ile Genel Müdürlüğümüze ait bir taşınmazın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına devri gerçekleştirilmiştir. Söz konusu protokolle Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra Teşkilatı taşınmaz ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanmıştır.

Protokole konu olan taşınmaz, 11/10/2012 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na devredilmiş olup, devri karşılığında bugüne kadar; 1 adet il emniyet müdürlüğü, 3 adet çevik kuvvet, 3 adet ilçe emniyet müdürlüğü, 1 adet...