08 / 05 / 2024

İBB Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Özkan Dönmez

İBB Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Özkan Dönmez

İBB yönetiminde yapılan değişikliklere göre Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Özçelik’in yerine Mustafa Özkan Dönmez atandı. Peki, Mustafa Özkan Dönmez kimdir? Mustafa Özkan Dönmez, bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

İBB Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Özkan Dönmez oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosu neredeyse baştan sona değişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Özçelik’in yerine Mustafa Özkan Dönmez atandı.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri yol çalışmalarına devam ediyor!

PURSAKLAR Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayarak ilçe genelindeki metrelerce kaldırım ve bordür çalışması yaptı.

Şile Fen İşleri Müdürlüğü'ne yeni bina!

Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri müdürlüğünün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmaları sürüyor!

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi’de yaklaşık 4 kilometrelik yolu açma çalışmalarına başladı. Yol açma çalışmaları çok sayıda personelin katılımıyla devam ediyor.

Sinop Belediyesi Fen İşleri asfalt çalışmaları sürüyor!

Sinop Belediyesi Fen İşleri tarafından çeşitli nedenlerden dolayı ve son yağan yoğun kar nedeni ile bozulan cadde ve sokaklar sıcak asfalt kaplanarak yeni çehresine kavuşturuluyor. Belediye Başkanı Baki Ergül sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Küçükdalyan Mahallesi’nde yol açma ve malzeme serme çalışması gerçekleştirdi. İşte Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son birkaç günde gerçekleştirdiği faaliyetler...

Eskişehir Tepebaşı Fen İşleri yoğun mesaide!

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz dönemini yoğun bir çalışma temposuyla geçiriyor. Ekipler, mahallelerde asfalt dökümü, taş döşeme, kaldırım çalışmalarına ağırlık veriyor.

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin farklı mahallelerinde asfalt, bordür-parke ve diğer altyapı çalışmaları devam ediyor. Ali Ulvi Kurucu Mahallesi’ndeki Parmak Caddesi’nde de sıcak asfalt serimi çalışmaları sürdürülüyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri'ne yeni hizmet binası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt; Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandığını belirtti

Samsun Fen İşleri Dairesi yeni binaya taşınıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınıyor.Bina inşaatının bittiğini ve çevre düzenleme işleri bitti.

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı!

Şehitkamil Belediyesi'nin modern bir şekilde düzenlenen yeni Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü kompleksi hizmete açıldı.

Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işleri ihaleye çıkıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı; Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işlerini 6 Kasım 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İş 500 günde tamamlanacak.

Mustafa Özkan Dönmez kimdir?

İBB yönetiminde yapılan değişikliklere göre Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Özçelik’in yerine Mustafa Özkan Dönmez atandı. Peki, Mustafa Özkan Dönmez kimdir? Mustafa Özkan Dönmez, bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

İBB Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Özkan Dönmez Haberi

İBB Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Özkan Dönmez

Mustafa Özkan Dönmez kimdir?

İBB yönetiminde yapılan değişikliklere göre Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Özçelik’in yerine Mustafa Özkan Dönmez atandı. Peki, Mustafa Özkan Dönmez kimdir? 


Mustafa Özkan Dönmez  24.03.1975 Çorum Osmancık’ da doğdu. İlk , orta, lise öğrenimini Samsun’ da tamamladıktan sonra 1996 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi  İnşaat  Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 


1996-1997 yıllarında özel  sektörde çalıştı. 1997-2004 yılları arasında Kartal Belediyesi Fen İşeri Müdürlüğü'nde  Kontrol Mühendisliği, 2004-2009 yılları arasında Destek Hizmetleri ve Fen işleri Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra, 2009-2012 yılları arasında Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 8.Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 


03.02.2012 tarihinde Anadolu Yakası Yol Bakım Onarım Müdürü olarak atanan Mustafa Özkan Dönmez evli olup İngilizce bilmektedir.


İBB'nin yönetim şeması baştan sona...