30 / 04 / 2024

ibb fotoğraf yarışması ödülleri ne

ibb fotoğraf yarışması ödülleri ne

İstanbul temalı ulusal fotoğraf yarışmasının ikincisinin konusu, “Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri” olarak belirlendi. İşte İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'ın fotoğraf yarışmasının katılım koşulları, ödülleri, başvuru adresi...

Aile Bakanlığı öyle bir duyuru yaptı ki! Tek seferde 25 bin, 10 bin ve 5 bin TL ödeme yapılacak! Bu parayı mutlaka alın!

Aile Bakanlığı, Cumhuriyetin 100’üncü yılı için hem fotoğraf sanatının desteklenmesi hem de Türk kadınının sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif etkinliklerde başarılarının ortaya konması için “100. yılda Türk Kadını” isimli bir fotoğraf yarışması düzenlenecek.

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

İBB’nin Taksim Meydanı tasarım yarışmasının sonuçları belli oldu!

İBB, 142 projenin değerlendirildiği Taksim ve çevresi için gerçekleştirilen tasarım yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Kazanan 3 projenin yakında halk oylamasına sunulacağı açıklandı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, "Taksim'i hak ettiği şekilde şehre tekrar kazandıracağız" dedi.

İBB'den 'Deprem Hackhatonu' yarışması!

İBB deprem anında ve sonrasındaki iletişim problemlerinin çözülmesi için fikir geliştirilmesi üzerine 'Deprem Hackhatonu' yarışması düzenliyor. Yarışma 28 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde yapılacak...

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Bizim Evler’de Yaşam Fotoğraf Yarışması'nda ödüller verildi!

“Bizim Evler’de Yaşam” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sahipleri ödüllendirildi. Fotoğraf yarışması site sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

Mimarlar Odası'ndan fotoğraf yarışması!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Dünya Mimarlık Günü kapsamında fotoğraf yarışması düzenliyor.

ConCept Yapı, Bodrum Cup’ın sponsoru oldu!

Bodrum’da en özgün projelere imza atan ConCept Yapı, bu yıl 28.si düzenlenen The Bodrum Cup’ın Gümüşlük etabının ve fotoğraf yarışmasının sponsoru oldu.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasına 3 bin 530 fotoğraf geldi!

Eserleriyle dünyayı etkileyen Mimar Sinan’dan ilham alınarak başlatılan “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” Fotoğraf Yarışması’na binlerce fotoğraf sanatçısından toplam 3 bin 530 fotoğraf geldi.

Ofton İnşaat'tan Instagram'da fotoğraf yarışması!

Ofton İnşaat Instagram kullanıcılarını en güzel İstanbul fotoğraflarını paylaşmaya davet ediyor. Elysium Soul Beyoğlu kapsamında düzenlenecek #ruhundaistanbulvarsa yarışması ile İstanbul’un güzelliklerini bir kez daha gündeme getiriyor.

ibb fotoğraf yarışması ödülleri ne Haberi

ibb fotoğraf yarışması ödülleri ne

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) ve İstanbul 

Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) tarafından yapılan açıklama şöyle; 


2. Ulusal “İstanbul” Temalı Fotoğraf Yarışması 

“Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri” 


YARIŞMANIN KONUSU: 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) ve İstanbul 

Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) bu kez İstanbul için bir araya geldiler ve teması 

“İstanbul” olan ulusal fotoğraf yarışmalarının ikincisinin konusunu “Benim İstanbul’um; İstanbul’un 

Semtleri” olarak belirlediler. 


Semt; Semt, semtli, semtler, semte dair, semt aidiyeti, semt kimliği, semtin kokusu, semtin rengi, semtin havası, semtin evleri, semtin sokakları, semtin kapıları, semtin pencereleri, semt kahvesi, semt bakkalı, semt kasabı, semt manavı, semt balıkçısı, semt berberi, semt lokantası, semt pastanesi, semt camisi, semt kilisesi, semt havrası, semt çeşmesi, semt parkı, semt sahası, semt halkı,...