28 / 04 / 2024

ibb haberleri

ibb haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, şehri etkisi altına alan yağışın ardından anaaraterler, çevre yolları, kavşak ve yollarda tıkanan yağmur suyu kanalları ve mazgalları için temizliğine başladı.

İnşaat şirketleri 1,5 kilometrelik yolu yerin altına almayı teklif etti!

İSTANBUL Zeytinburnu'nda gayrimenkul projesi geliştiren inşaat şirketleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesine sahildeki 1.5 kilometrelik yolu yerin altına almayı teklif etti. İhaleye Sunan Özak 4 milyar 240 milyon liralık teklif etti.

Üsküdar Belediyesi Harem için yenileme projesi geliştirdi!

Büyükşehir ve Üsküdar Belediyesi'nin ortak girişimiyle, Harem için yenileme projesi geliştirildi. Otogar taşınacak, turistik gemiler için liman yapılacak. Ayrıca eğlence ve dinlenme alanları oluşturulacak.

İBB Altın Pusula ödülünü aldı!

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 13' üncüsü gerçekleştirilen Altın Pusula Halkla İlişkiler ödülleri' nde "Erişilebilir Turizm Engelsiz İstanbul" projesi sayesinde ödül kazandı.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

Gayrimenkul Haberleri 2015 2.Çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

DTZ Pamir ve Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek raporunu yayınladı!

DTZ Pamir Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırladığı “Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek” başlıklı araştırma raporunu yayınladı. Raporda ofis pazarı, perakende pazarı ve bölge karşılaştırmaları yer alıyor.

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Taner Yıldız: Anadolu Ajansı İngilizce Enerji Haberleri Terminali stratejik bir hamle!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İş kazası haberleri 5 yılda 3 katına çıktı!

İş kazası haberleri 5 yılda 3 katına çıktı. Risk yönetimi açısından yaşamsal bir sınavdan geçen ülkemizde, yaşanan iş kazaları haberlerinde yaşanan artış çok ciddi tehlikelere dikkat çekiyor.

ibb haberleri Haberi

ibb haberleri

İstanbul'u etkisi altına alan yağışlardan sonra ekipler temizlik çalışmalarına başladı. Anaaraterler ve çevre yollarında tıkanan yağmur suyu kanalları, mazgallar, yollar, kavşaklar ekipler tarafından temizlenmeye başlandı.


Temizlik çalışmalarına İSKİ, Yol Bakım Onarım Daire Başkanlığı, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Atık Yönetim Müdürlüğü, İSTAÇ, İSPARK görevlileri dahil tüm personel katılıyor.  


Yağış sonrası sorunlu bölgeler tespit edilerek Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından altyapı iyileştirme çalışmaları başlatıldı. Yağış sonrası özellikle sokaklara atılan poşetler, pet şişelerin sürüklenerek kanalları tıkadığı belirlendi.


Özellikle otoyollarda ve alt geçitlerde sigara izmaritlerinin kütleler halinde kanalları tıkadığı tespit edildi. İSPARK görevlileri de temizlik ekiplerine destek vererek otoparkların civarındaki mazgallarda temizlik çalışmalarına başladı.


İSKİ, Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, Park Bahçeler Daire Başkanlığı ve Atık Yönetim Müdürlüğü'nde görevli 1579 personel, 970...