05 / 05 / 2024

İBB İlhan Kartal

İBB İlhan Kartal

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kurulan Boğaziçi Yönetim A.Ş’nin Genel Müdürü’dür. İlhan Kartal, Boğaziçi Yönetim A.Ş.’den önce İstanbul Halk Ekmek A.Ş. ve BİMTAŞ’ta görev yaptı. Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü İlhan Kartal kimdir? İşte

KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son dakika! Kartal'a tam 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'nin dönüşümü için düğmeye bastı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesiyle Yakacık'a 584 yeni konut inşa edilecek.

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları İBB'den onay bekliyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı 12 alt bölgeye ait, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarıyla ilgili plan notları ve tasarım kodu kitapçıkları İBB'den onay bekliyor.

Kartal'da bisiklet yolu projesi hayata geçiyor!

İBB, WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ve Sağlıklı Şehirler Ortaklığı, Kartal'da yeni bir bisiklet yolu projesi için çalışmalara başladı.

Türker Proje'nin Kartal'daki arazisinin imar süreci mecliste görüşüldü!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin Kartal'daki arazisinin imar planı süreci bugünkü İBB Meclis toplantısında görüşüldü.

Hesaplar karıştı, aidatta pusula şaştı!

M Plus Toplu Konut Yönetim Şirketi'nin sahibi İlhan Kartal, tartışma konusu olan yüksek aidatlar ile ilgili konuştu.

Türker Proje'nin kartal arazisinin imar planına onay!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım'ın Kartal arazisinin imar planı meclis ve İBB Başkanı tarafından onaylandı. Şirket, imar ve bayındırlık komisyonu raporunu KAP'ta yayınladı.

YG İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

40 yıldır Kartal'da proje yaptıklarını söyleyen, YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan, "Kartal'da 3-4 arazimiz daha var. O arazilerde de yeni konut projeleri inşa edeceğiz" dedi.

Kartal Soğanlık'taki park alanı imara açıldı!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş zamanında veto edilen imar dosyalarından Kartal Soğanlık'taki bir parkı imara açan plan değişikliğini İBB Meclisi üçüncü kez onayladı.

Kartal nazım imar planı askıya çıktı!

İBB, Kartal İlçesi, Merkez Nazım İmar Planına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli planı bugün askıya çıkardı..

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

İBB İlhan Kartal Haberi

İBB İlhan Kartal


İlhan Kartal kimdir?


1962 Yılında Gümüşhane ilinin Kelkit ilçesinde dünyaya gelen İlhan Aydın Kartal, 1988 yılında Anadolu Üniversitesi İş İdaresi bölümünden mezun oldu .2003 yılında “Serbest Muhasebeci Mali Müşavir” unvanını alan Kartal, 2005 2006 yılları arasında Ahmet Yesevi Üniversitesinde Yöneticilik ve Liderlik üzerine Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. Evli ve 3 çocuk babası olan İlhan Aydın Kartal İngilizce bilmektedir.


Meslek hayatına 1988 yılında muhasebe ve denetim uzmanı olarak başladı. 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İstanbul Halk Ekmek A.Ş de Muhasebe şefi olarak göreve başlayan İlhan Kartal daha sonra bugünkü adıyla BİMTAŞ ta Mali ve İdari İşler Müdürlüğü görevini yürüttü.


Mali İdari İşler Müdürlüğü vazifesini yaptığı kurumun halen genel müdürlüğünü yapmaktadır.


İlhan Aydın Kartal, 01 Ekim 1999 tarihinden itibaren görev yaptığı kurumda eski adıyla...