29 / 04 / 2024

ibb istanbul üniversitesi spor kompleksi ne zaman bitecek

ibb istanbul üniversitesi spor kompleksi ne zaman bitecek

Avcılar’a yapılan yatırım ve hizmetlerin tanıtım töreni ile 5 yeni yatırımın temel atma törenine katılan Başkan Kadir Topbaş, metrolarla İstanbul’un merkezine bağlanacak ilçede, İstanbul Üniversitesi kampüsüne dev bir spor kompleksi yapacaklarını söyledi.

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı, Şehir Plancısı Buğra Gökce, deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul ili için ayrı bir kentsel dönüşüm yasası olması gerektiğini söyledi.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İBB, İstanbul'da konut ve ticari alan imarlı 3 arsa satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik, Kağıthane, Eyüpsultan'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 2 Ağustos'ta yapılacak.

İBB, İstanbul'un 3 ilçesindeki 5 arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal, Zeytinburnu ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İBB İstanbul depremine karşı yönetmelik hazırladı: 2 aydır mecliste!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul depremine karşı imar ve güçlendirme yönetmeliği hazırlayıp Meclis’e sunduklarına ancak iki aydır bunun bekletildiğine dikkat çekti. 

İBB İstanbul'daki boş konut sayısını duyurdu! Kutudan inanılmaz bir sayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da bulunan boş konut sayısının kabul edilemez bir seviyede olduğunu açıkladı. Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, sadece İstanbul'da 450 bin ile 750 bin arasında boş konut olduğunu ifade etti.

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alıyor! KPSS'den en az 50 puan alanlar dikkat! Şartlar peş peşe açıklandı!

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Peki İstanbul Üniversitesi personel alımı ne zaman? İşte merak edilen ayrıntılar...

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa için 105 sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte personel alım detay ve kadroları

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 105 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan genel şartlar, kadro ve kontenjan bilgisi, başvuru süreci ile ilgili detaylar paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak! İşte şartlar

İstanbul Üniversitesi, sözleşmeli bilişim personeli alım ilanını açıkladı. Üniversite, alımların 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

ibb istanbul üniversitesi spor kompleksi ne zaman bitecek Haberi

ibb istanbul üniversitesi spor kompleksi ne zaman bitecek


Avcılar’a yapılan yatırım ve hizmetlerin tanıtım töreni ile 5 yeni yatırımın temel atma törenine katılan Başkan Kadir Topbaş, metrolarla İstanbul’un merkezine bağlanacak ilçede, İstanbul Üniversitesi kampüsüne vatandaşların da istifade edebileceği dev bir spor kompleksi yapacaklarını söyledi.


Topbaş vatandaşlarla sağlıklı yaşam için yürüdü


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar ilçesine yapılan yatırım ve hizmetlerin tanıtım törenine katıldı. 5 yeni yatırımın da temelini attı. Tören öncesinde Avcılarlılarla birlikte ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ne katılan Başkan Kadir Topbaş, vatandaşlarla birlikte horon tepti.


Avcılar Denizköşkler’de düzenlenen törene gelişinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Kadir Topbaş, coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada İBB olarak İstanbul’a 60 milyar liranın üzerinde, sadece Avcılar’a ise 645 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu;


Avcılar’a 645 milyon liralık yatırımlar zinciri…


“Avcılar’da 42 milyon 384 bin liralık 5...