06 / 05 / 2024

ibb kaç tane spor salonu yaptırdı

ibb kaç tane spor salonu yaptırdı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) uygun olan okul bahçelerine 60 yeni spor salonu inşaat etmek için temelleri attı. Bugüne kadar okullara 143 adet spor salonu yaptıran İBB, bunların 118 tanesini Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile birlikte çalıştırıyor...

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB, Kağıthane ve Alibeyköy'de 5 adet arsa satıyor! Mega kentte arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor. Peki satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar...

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İBB, Kağıthane ve Pendik'te arsa satıyor! Megakentte konut imarlı arsa almak isteyenlere müjde! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ve Pendik ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kağıthane ve Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İBB KPSS şartsız 403 personel alacak! Resmen açıklanan bu son başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

İş arayanlar için resmen son dakika Mayıs 2023 müjdesi geldi. İBB KPSS şartsız tam 403 personel alacak... Resmen açıklanan bu son başvuru tarihini sakın kaçırmayın...

İBB Kağıthane'de arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

İBB kaç personel alacak? KPSS şartı var mı? Başvuru şartları nedir?

İBB istihdama yönelik çalışmalarını genişletiyor ve 2023'e KPSS şartsız personel alımı gerçekleştireceğini ilan etti. Şartları merak eden vatandaşlar konu ile alakalı detaya sahip olmak istiyor. Peki İBB kaç personel alacak? KPSS şartı var mı? Başvuru şartları nedir?

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

ibb kaç tane spor salonu yaptırdı Haberi

ibb kaç tane spor salonu yaptırdı

Halihazırda okul bahçelerine 143 adet spor salonu yaptıran İBB, 60 yeni spor salonunun temelini attı. Bir spor salonunun ortalama maliyeti ise ortalama 2 milyon lira. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) uygun olan okul bahçelerine 60 yeni spor salonu inşaat etmek için temelleri attı. Bugüne kadar okullara 143 adet spor salonu yaptıran İBB, bunların 118 tanesini Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile birlikte çalıştırıyor. 


434 görevlinin çalıştığı salonlarda 350 bin kişi aktif olarak spor yapıyor. Bir spor salonunun inşaat maliyeti yaklaşık olarak 2 milyon lirayı buluyor. Spor salonlarında çalışan görevlilerin ücretleri, bakım-onarım, araç ve gereçlerle salonların toplam maliyeti ise yıllık 15-20 milyon lira civarında. İBB Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı, son 10 yılda spora ayrılan toplam yatırımın iki katına çıkarak 2 milyar liraya...