15 / 05 / 2024

İBB Kadıköy Suadiye cami alanı tadilat planı

İBB Kadıköy Suadiye cami alanı tadilat planı

Kadıköy Suadiye Mahallesi'ndeki cami alanı tadilat planı 17 Şubat tarihinde askıdan iniyor. Cami alanı 1/5000 ölçekli tadilat planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Aralık 2013'te onaylanmış, 17 Ocak'ta askıya çıkmıştı. İşte o plan!..

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Suadiye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Suadiye Mahallesi, 870 ada, 67, 94, 95 parseller ve Merkez ile E-5 (D-100) Otoyolu Ara Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy Suadiye'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy, Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon 1 bin 960 TL bedelle satışa çıkardı.

Türk Hava Kurumu Kadıköy'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, İstanbul İli Kadıköy İlçesi, Suadiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Kadıköy'de en büyük problem kentsel dönüşüm!

AK Parti Kadıköy İlçe Kongresi, Kadıköy İmam Hatip Lisesi İBB 15 Temmuz Şehitler Konferans ve Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 16.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye ile İkbaliye Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhaleler 26 Mart'ta gerçekleşecek..

Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvayı İBB'ye devredildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile birlikte, T3 Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvay Hattı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

İBB, Kadıköy Belediyesi'nin otoparkına el koydu!

Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa'daki otoparka, İBB ekipleri otoparka el koydu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Bize yapılan bir tebligat yok. Bu kindar bir tavır bu tavırla kamu yönetilemez" dedi. 

Silivri Kadıköy Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Silivri Kadıköy Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

İBB Kadıköy Suadiye cami alanı tadilat planı Haberi

İBB Kadıköy Suadiye cami alanı tadilat planı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Aralık 2013 tarihinde tasdiklenen ve 17 Ocak 2014 tarihinde askıya çıkan 27517 dosya numaralı Kadıköy Suadiye 114 pafta 517 ada 1 parseldeki 1/5000 ölçekli cami alanı tadilat planı, 17 Şubat 2014 Pazartesi tarihinde askıdan iniyor. 


İmar tadilat planında; "1268 ada, 1 sayılı parsel camii akarı olarak belirtilmesi ve ayrıca akar nev'inden (gelir getirici) olan parselin vakfiyesi amacına uygun olarak kullanılabilmesi için 1268 ada, 1 sayılı parsele "ticaret alanı" fonksiyonu verilecektir" deniliyor...


İmar tadilat plan notları şöyle; 


1- Plan onama sınırı, 114 pafta, 517 ada 1 parsel sayılı ve 1268 ada, 1 parsel sayılı taşınmazlardır.


2- 114 pafta, 517 ada, 1 parsel sayılı taşınmaz Camii Alanı, 1268 ada, 1 parsel sayılı taşınmaz Ticaret Alanıdır. 


3- 114 pafta, 517 ada, 1...