06 / 08 / 2024

İBB kadroları

İBB kadroları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) üst yönetimde yapılan değişikliklerin ardından müdürlerin atamalarıyla ilgili çalışmalar da tamamlandı. Belediyede görevli 30'un üzerinde müdür görevden alınarak yeni isimler getirildi.

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Adalet Bakanlığı sürpriz bir kararla peş peşe personel alacak! Açık kadrolar ve son başvuru tarihi belli oldu!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 14 adet personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihinin 4 Ekim olduğu öğrenilirken, açık kadrolar ve başvuru şartları da belli oldu.

Hastane ve huzurevlerine KPSS şartsız personel alınıyor! İŞKUR 28 Eylül-10 Ekim alım kadroları ve başvuru şartları!

Huzurevlerine yapılan personel alımları, İŞKUR aracılığıyla yapılıyor. Peki hangi kadrolar için alım yapılacak? Başvurular nasıl alınacak? İşte detaylar...

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı birçok ilde personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde personel alınacak. Toplam 4 ilde yapılacak personel alımları için açık kadrolar, başvuru şartları ve son başvuru tarihleri açıklandı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı resmen bombayı patlattı! Çok sayıda personel alınacak! Açık kadrolar belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi, bünyesinde istihdam etmek üzere 254 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Milli Saraylar İdaresi, açık kadroları ve başvuru tarihlerini de paylaştı.

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları açıklanırken, açık kadrolar da belli oldu.

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

İBB resmen açıkladı! İŞKUR üzerinden 160 kamu personeli alınacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İŞKUR üzerinden toplam 160 kamu personeli alımı yapıyor. Başvuru tarih ve kadrolar açıklandı. Fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun! İşte İBB başvuru detayları...

Çaykur memur alımı başvuru tarihi açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte Çaykur memur alımı kadroları!

Çaykur memur alımı yapacağını duyurmasıyla başvuru yapmak isteyenler başvur tarihi ve şartlarını araştırmaya başladı. Çaykur memur alımı başvuru tarihi açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte Çaykur memur alımı kadroları!

Şekerbank tam 11 şehirde personel alımı yapacak! Şehirler ve açık kadrolar açıklandı!

Şekerbank, bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 kentte yapılacak personel alımları için açık kadrolar ve başvuru yeri belli oldu.

İBB kadroları Haberi

İBB kadroları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) üst yönetimde yapılan değişikliklerin ardından müdürlerin atamalarıyla ilgili çalışmalar da tamamlandı. Bayram öncesi yapılan atamayla dört genel sekreter yardımcısının yeri değiştirildi. Daire başkanlıklarında da görevden alma ve yeni atamalar gerçekleştirildi. İBB kadrolarında nihai düzenleme de dün tamamlandı. Belediyede görevli 30'un üzerinde müdür görevden alınarak yeni isimler...