06 / 05 / 2024

ibb kiptaş sosyal konut projesi 2014

ibb kiptaş sosyal konut projesi 2014

Kadir Topbaş'ın açıkladığı 10 bin sosyal konut projesinin Hadımköy'de başlıyor. İlk etapta satışa çıkacak olan 1.100 konut için KİPTAŞ Hadımköy bölgesinde arsa arayışına başladı...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Sabit taksitle sosyal konut üreten tek kurum olduk!

Hayata geçirdikleri yatırımlarla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada sabit taksitle konut üreten tek kurum olduklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

KİPTAŞ İstanbul sosyal konut proje anketi yarın başlıyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek sosyal konut projesi için anket yarın başlıyor. 

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları 22 mayıs 2020!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları çekildi. İşte KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi 22 Mayıs 2020 kura sonuçları...

Kiptaş Silivri 4. Etap geliyor!

Kiptaş, Silivri'de 4. Etap Sosyal Konutları için düğmeye bastı. 2020 yılının son çeyreğine yetiştirilmesi planlanan projede toplam 1.474 konut yer alacak.

KİPTAŞ, Silivri'deki sosyal konutlar için talep topluyor!

KİPTAŞ, Silivri'de sosyal konut projesi olarak hayata geçireceği Silivri Konutları 3. Etap'ta talep toplamaya başladı.

Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

İnşaat çalışmaları 2018 yılının ilk çeyreğinde başlayacak olan Kiptaş'ın yeni sosyal konut projelerinde 200 bin liranın altındaki fiyatlarla ev sahibi olunabilecek. Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

Kiptaş'tan dar gelirliler için 200 bin TL'nin altında konut müjdesi!

Kiptaş 3 bin yeni sosyal konut için harekete geçti. İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda yapılacak olan konutlar için pilot bölgeler Silivri ve Pendik seçildi...

KİPTAŞ'tan 10 bin yeni sosyal konut geliyor!

Loca Mahal projesinin bugün gerçekleştirilen lansmanında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, İstanbul'da 10 bin yeni sosyal konut üreteceklerini açıkladı.

İBB'nin sosyal tesis inşaatına iptal davası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesis inşaatı Cihangir Roma Bahçesi’nde devam ediyor. Mahalle sakinleri kamu yararı bulunmadığı gerekçesiyle yürütmenin durdurulması istedi.

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları'nın PVC işleri sözleşmesi imzalandı!

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları 2.bölge 1021 adet daire inşaatı kapsamında; PVC doğrama , körkasa ve ısıcam işleri 2 milyon 475 bin TL + KDV bedelli anahtar teslim götürü bedel sözleşme kapsamında alt işveren sözleşmesi imzalandı.

Kiptaş Çatalca Konutları, İBB Meclisi'nde!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara çok tartışılan Kiptaş Konutları'nı İBB Mecisi'ne taşıdı. Çatalca hakinin sosyal konutlardan alamadığını belirten Kara, "Pazartesi satışlar başladı, Salı günü bitti. Vatandaş çok kızgın" açıklamasını yaptı

ibb kiptaş sosyal konut projesi 2014 Haberi

ibb kiptaş sosyal konut projesi 2014


Kadir Topbaş'ın açıkladığı 10 bin sosyal konut projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan KİPTAŞ tarafından inşa edilecek. KİPTAŞ, 10 bin sosyal konut projesinde ilk etapta 1.100 konut satışa çıkacak.


KİPTAŞ, 1.100 konut için Hadımköy'de arsa arayışına başladı. Kadir Topbaş, 10 bin sosyal konut projesini ilk olarak twitterden ilan etmişti. Topbaş, yeni yapılan sosyal konutlarda kira öder gibi ev sahibi olunacağını vurgulamıştı.


KİPTAŞ, Hadımköy'de 1. etap ve 2. etabı inşa etmişti. Kiptaş Hadımköy Konutları 1. etapta 1.012 konut, 2. etapta 2 bin 150 konut inşa etmişti. Kiptaş Hadımköy 1. etapta teslimler 2008 yılında, 2. etapta 2010 yılında yapılmıştı.


Kiptaş bu dönemde 10 bin sosyal konut yapacak!


Tel : 0212 414 98 98

Web: