06 / 05 / 2024

ibb okullarda spor salonu projesi

ibb okullarda spor salonu projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) uygun olan okul bahçelerine 60 yeni spor salonu inşaat etmek için temelleri attı. Bugüne kadar okullara 143 adet spor salonu yaptıran İBB, bunların 118 tanesini Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile birlikte çalıştırıyor...

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

İBB'nin Sinan Erdem Spor Salonu'nu TBF'ye tahsis etmesi reddedildi!

İBB'nin Sinan Erdem Spor Salonu'nu TBF'ye tahsis etmesi, mevzuata takıldı. Tahsis, sayıştay tarafından reddedildi... 

İBB'den İstanbul'a 54 yeni spor tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 40 yeni okul spor salonu ve 14 spor tesisinin inşaatına devam ediyor.

İBB'den İstanbul'daki 220 okula spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş yaptığı açıklamada İstanbul’da sporu geliştirmek için 220 okulun bahçesine kapalı spor salonu yaptıklarını belirtti.

Diyarbakır'da mahalle ve okullarda 46 spor sahası inşa ediliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla kentin farklı mahallelerinde 24, okullarda ise 22 olmak üzere 46 basketbol, voleybol, tenis ve futbol sahası inşa edecek.

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İHL’ye spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullarda hayata geçirdiği spor salonlarıyla öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmeden her an spor yapmalarını sağlıyor.

Gaziantep'te okullardaki spor salonları onarılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında kentte bulanan okullarda atıl durumda olan spor salonlarının onarılarak, hizmete sunulması için protokol imzaladı.

İBB, 60 yeni spor salonunun temelini attı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) uygun olan okul bahçelerine 60 yeni spor salonu inşaat etmek için temelleri attı. Bugüne kadar okullara 143 adet spor salonu yaptıran İBB, bunların 118 tanesini Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile birlikte çalıştırıyor...

İBB'nin spor ödülleri sahiplerini buldu!

İBB tarafından düzenlenen “İstanbul Spor Ödülleri ve Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı" töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, “Yaptığımız çalışmalar sonucunda Şampiyonlar Ligi Final Maçı İstanbul’daydı." dedi...

İBB Spor Müzesi için ilk adım atıldı!

Spor Müzesi Çalıştayı’nda bulunan tüm katılımcılar çalışmaların oldukça faydalı geçtiğini ve projelendirme aşamasında ciddi bir yol haritası oluşturacağını belirtirken,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkürlerini sundular.

İBB gerçekleştirdiği projelerle İstanbul’u spor alanına dönüştürüyor!

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Spor AŞ işbirliğinde gerçekleştirilen proje ile yaz ayları boyunca İstanbul ’un plaj ve piknik alanlarında çeşitli sportif aktiviteler düzenlendi.

İBB prefabrik kapalı spor salonları yaptıracak!

Prefabrik Kapalı Spor Salonları Yapımı İşi ihalesi 2 Eylül 2013 tarihinde saat 10:30 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Güngören Merter 'de gerçekleştirilecek...

ibb okullarda spor salonu projesi Haberi

ibb okullarda spor salonu projesi

Halihazırda okul bahçelerine 143 adet spor salonu yaptıran İBB, 60 yeni spor salonunun temelini attı. Bir spor salonunun ortalama maliyeti ise ortalama 2 milyon lira. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) uygun olan okul bahçelerine 60 yeni spor salonu inşaat etmek için temelleri attı. Bugüne kadar okullara 143 adet spor salonu yaptıran İBB, bunların 118 tanesini Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile birlikte çalıştırıyor. 


434 görevlinin çalıştığı salonlarda 350 bin kişi aktif olarak spor yapıyor. Bir spor salonunun inşaat maliyeti yaklaşık olarak 2 milyon lirayı buluyor. Spor salonlarında çalışan görevlilerin ücretleri, bakım-onarım, araç ve gereçlerle salonların toplam maliyeti ise yıllık 15-20 milyon lira civarında. İBB Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı, son 10 yılda spora ayrılan toplam yatırımın iki katına çıkarak 2 milyar liraya...