09 / 05 / 2024

İBB Saadet Eres açıklaması

İBB Saadet Eres açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş'ın kayınvalidesi Saadet Eres vefat etti. Topbaş'ın kayınvalidesi Saadet Eres'in cenaze namazı, bugün ikindi namazını müteakip Beyoğlu Kasımpaşa Camii-Kebir'de kılınacak.

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi 10.889 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi 9239 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çamaşır makinesi almak isteyenler için çok ses getirecek ürünü Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen tüm detayla

Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi 9900 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 3 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Batuhan Bahıtlı tarafından kuruldu.

Çin’deki kripto para saadet zincirine baskın düzenlendi!

Çin polisi, 1 milyar yuanlık parayı kapsayan 110 bin kişilik kripto para saadet zincirine baskın gerçekleştirdi. 

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bedirhan Bayazıt tarafından kuruldu.

Saadet Partisi'nden Kanal İstanbul raporu!

Saadet Partisi Ulaştırma ve Altyapı Politikalar Kurulu tarafından son günlerde gündemden düşmeyen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili bir rapor hazırladı. Raporda, Kanal İstanbul projesinin ülke ekonomisini, ekosistemini ve milli güvenliğini nasıl etkileyeceğine ilişkin bilgiler verildi. 

Demet Özdemir Saadet Özsırkıntı'nın evine taşındı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Demet Özdemir'in evindeki tadilat nedeniyle Saadet Özsırkıntı'nın yanına taşındığını yazdı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Başaran ve Hakan Terzi ortaklığında kuruldu.

İBB Saadet Eres açıklaması Haberi

İBB Saadet Eres açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kayınvalidesi Saadet Eres vefat etti.


Saadet Eres için bugün ikindi vakti, Beyoğlu Kasımpaşa Camii-Kebir'de cenaze namazı kılınacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasında "Merhumeye Allah'tan rahmet, Başkanımız Kadir Topbaş başta olmak üzere, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz" denildi.


Saadet Eres'in cenazesi, Kulaksız Mezarlığı'nda toprağa...