28 / 04 / 2024

İBB Seyrantepe Konutları

İBB Seyrantepe Konutları

İBB'nin Seyrantepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği 560 konutun inşaatı tamamlanmak üzere, herhangi bir satış işleminin gerçekleşmeyeceği İBB Seyrantepe Mesken Konutları 1 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek

Seyrantepe'deki polis lojmanları yeniden yapılacak! İhaleyi DAP Yapı'nın iştiraki Eltes İnşaat kazandı

İstanbul Seyrantepe'deki polis lojmanları, önce TOKİ'ye sonra Emlak Konut'a geçtiği duyuruldu. Buna göre, değerli arazisi ranta açıldı ve lüks konutlar yapılması için ihale ile bir şirkete verildi. 

KİPTAŞ Mihmandar Konutları geliyor! KİPTAŞ'tan o ile 65 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde hayata geçireceği "KİPTAŞ Mihmandar Konutları"nın temeli atıldı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

İstanbullular sosyal konutlarına kavuşmayı bekliyor!

İstanbul'da sosyal konutlarını teslim alamayan hak sahipleri, İBB yönetiminin listelerinin meclise sunmasını bekliyor. 

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

Dar gelirli aileler için yapılan sosyal konutlar personele tahsis edildi iddiası!

İBB Teftiş Kurulu’nun mülkiye müfettişleri görevlendirilmeden önce bazı dosyaları tamamlayarak yasal işlem başlattığı fakat İstanbul Valiliği’nden gerekli izinleri alamadığı belirlendi. Bu dosyaların başında Cumhurbaşkanlığı personeline tahsis edilen İBB’nin sosyal konutları bulunuyor.

İBB Meclisi'nde riskli konutların dönüşümü için yetki tartışması!

İBB Meclisi'nde çoğunluğu elinde bulunduran AKP-MHP grubu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, sosyal konutların deprem riskine karşı ihtiyaç ve hak sahiplerine kiralanıp satılabilmesi için üçüncü kez yetki sağlamadı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan projenin inşaatında son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaat alanını ziyaret etti ve son duruma ilişkin bilgi aldı...

Avangart İstanbul Konutları Seyrantepe fiyat listesi!

Avangart İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Gül Proje tarafından inşa ediliyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan projede ilk taksit ödemeleri 2019 yılında başlıyor...

Seyrantepe Avangart İstanbul Konutları fiyatları!

Avangart İstanbul'da teslimler 2019 yılında yapılacak. Proje İstanbul Seyrantepe'de Gül Proje imzasıyla yükseliyor...

KİPTAŞ 4. Etap Konutları sakinlerine haciz şoku!

Başakşehir’de bulunan KİPTAŞ 4. Etap Konutları sakinleri haciz şoku yaşadı. İBB iştiraklerinden Boğaziçi A.Ş., işçilerin paralarını ödemeyince 6 milyon liralık fatura mülk sahiplerine çıktı.

İBB Seyrantepe Konutları Haberi

İBB Seyrantepe Konutları


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Seyrantepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği 560 konutluk İBB Seyrantepe Mesken projesi önümüzdeki ay hak sahiplerine teslim edilecek, projede herhangi bir satış işlemi gerçekleşmeyecek.


İBB'nin 9 Ekim 2012 tarihinde düzenlediği Kağıthane ilçesi, Seyrantepe mahallesi 7696 Ada 15 parsel üzerinde toplam 560 adet konut, ada içi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işini 49 milyon 940 bin TL’lik teklif ile İstanbul Teknik Arı firması almıştı. Arazide bulunan gecekondular yıkıldı ve yerinde depreme dayanıklı yeni binalar yükseldi.


Seyrantepe itfaiye binasının yanında hayata geçirilen İBB Seyrantepe Konutları'nın inşaatı tamamlanmak üzere, 1 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek olan proje Seyrantepe metro istasyonuna ve Türk Telekom Arena'ya yakın konumda yükseliyor.





Ceren...