07 / 07 / 2024

ibb Sultanbeyli tesisi

ibb Sultanbeyli tesisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultanbeyli'ye yeni bir spor kompleksi inşa edilecek. İBB'nin dev spor kompleksi, 51 milyon 200 bin TL'ye ihale edildi.

İBB açıkladı! İstanbul'un orman manzaralı en güzel tesisi açıldı, fiyatları da çok ucuz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehrin en güzel noktalarını İstanbulluların hizmetine açmaya devam ediyor. Buna göre, gerçekleştirilen ve devam edilen çalışmalar doğrultusunda İstanbul’un orman manzaralı en güzel tesisi de açılmış oldu.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Sultanbeyli Gazi Mahallesi spor tesisi alanı 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli İlçesi, Gazi Mahallesi, spor tesis alanına ilişkin kreş ( Plan Notu ) 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Sultanbeyli'ye 51.2 milyon TL'lik spor tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultanbeyli'ye yeni bir spor kompleksi inşa edilecek. İBB'nin dev spor kompleksi, 51 milyon 200 bin TL'ye ihale edildi.

Sultanbeyli Aydos Sosyal Tesisi bugün açılıyor!

Sultanbeyli Belediyesi tarafından Aydos Sosyal Tesisi ve Mesire Alanı ilçeye kazandırılıyor. Toplam 231 dönüm alan içerisinde, 20.000 metrekaresi vatandaşlara açılacak olan proje bugün hizmete alınacak.

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

İBB’den Sultanbeyli projelerine tam destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve ekibi Sultanbeyli’ye ziyaret gerçekleştirdi. Sultanbeyli Belediyesi ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırabilmek için hazırladığı projeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesine sundu.

Sevil Sabancı'nın turizm tesisi projesine İBB'den ret!

İşadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı'nın turizm projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne takıldı. Sabancı, İstinye sırtlarında bulunan eski binicilik tesislerinin bulunduğu araziye, üç katlı turizm tesisi yapmak istiyordu.

Suada'nın "Turizm Tesisi Alanı"na alınması talebi İBB meclisinde reddedildi!

Suada, 2012 yılında kaçak inşaat nedeniyle yıkılmıştı. "Kamuya açık yüzme havuzu, su sporları merkezi" alanında bulunan Suada'nın "Turizm Tesisi Alanı"na alınması talebi İBB meclisinde oybirliğiyle reddedildi...

İBB Büyükçekmece Sosyal Tesisi açıldı!

Büyükçekmece sahilde yeşillikler içinde minimal tasarımı ve modern mimarisiyle Büyükçekmece Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Büyükçekmece Sosyal Tesisi, İstanbullular için stresten uzak tatlı bir mola yeri olacak.

İBB Büyükçekmece Sosyal Tesisi açıldı!

Büyükçekmece Sosyal Tesisi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası Büyükçekmece Sosyal Tesisi dün açıldı...

İBB Sultanbeyli'de viyadük yapım işi ihale edecek!

İBB, Sultanbeyli Gölet Civarı Viyadük İnşaatı yapım işi ihale edecek. İhale 12 Aralık 2013 tarihinde saat 11:00 de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı, İhale İşleri Müdürlüğü 'nde gerçekleştirilecek...

ibb Sultanbeyli tesisi Haberi

ibb Sultanbeyli tesisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Yapı İşleri Müdürlüğü'nün açtığı "Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi İnşaatı" ihalesi sonuçlandı.

Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre, düzenlen ihaleyi, 51 milyon 200 bin TL'ye Oftaş Gayrimenkul Yatırımları ile Şentürk İnşaat Taahhüt Mühendislik iş ortaklığı kazandı. İhale şartnamesine göre spor kompleksi inşaatının Ocak 2020'ye kadar tamamlanması planlanıyor. İBB tarafından ihale edilen spor kompleksi için ilk ihale geçtiğimiz Mart ayında açmış ancak ihale şartnamesindeki bir hata nedeniyle 23 Mayıs 2018 tarihinde ihaleyi iptal etmişi.

Spor kompleksine ait teknik şartnameye göre, yapılacak profesyonel futbol sahasının boyu 105, eni 68 metre olacak. Antrenman sahasının boyutları ise 90x68 metre olacak.

İhale şartnamesinde "İşin durumunu, ilerleyişini takip etmek amacı ile şantiye alanının tümünü görecek şekilde 1 ya da 2 kameranın kurulması, bu...