26 / 08 / 2024

ibb tahvil başvurusu

ibb tahvil başvurusu

İBB Başkanı İmamoğlu, Hazine'nin İBB'ye bono tahvili için onay vermediğini belirtti ve "301 milyon liralık bono tahvil başvurumuz askıya alındı” diye konuştu. 

Riskli yapılarda oturanlar dikkat! İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından riskli yapılarda oturan vatandaşlara belirli tutarda kira yardımı veriliyor. İBB tarafından verilen kira yardımı tutarları yeni yıl ile beraber değişti. Peki İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB askıda fatura başvurusu nasıl yapılır? Askıda fatura ödendiğini nasıl öğrenebilirim?

İBB askıda fatura başvurusunun nasıl yapıldığı şu sıralarda sık sık sorulan sorular arasında yer alıyor. Peki “İBB askıda fatura başvurusu nasıl yapılır?” İşte detaylar!

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs başvurusu açıklandı mı? İBB burs 2 taksit ne zaman yatacak 2022?

İBB burs başvurusunun sonuçları öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. 2022 İBB burs başvurusu sonuçları her gün itina ile sorgulanmaktadır. İşte İBB burs başvurusu 2022 sonuçlarına dair merak edilenler!

TOKİ Esnaf Evleri başvurusu nereye yapılacak?

Esnafın geleceğinin garanti altına alınacak TOKİ Esnaf Evleri başvurusu nereye yapılacak? TOKİ Esnaf Evleri başvuru şartları neler?

Samsun Gazi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Samsun Gazi TOKİ Evleri projesinde 1 adet daire açık satış yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki, Samsun Gazi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvurusu ne zaman başlayacak?

6 dairenin satışa sunulacağı TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvurusu ne zaman başlayacak?

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Turkuaz Vadisi'nde bulunan 6 konut satışa çıkarılıyor. Peki, Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor. Satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 79,41 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 722,76 TL'lik aylık taksilerle ödeme yapılabiliyor.

2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayacak olan alanlara 2b arazi deniyor. Peki, 2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

ibb tahvil başvurusu Haberi

ibb tahvil başvurusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV’de Mustafa Sönmez’in sunduğu Parametre programına konuk oldu. 

Gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan İmamoğlu, çok üzülerek sıcak bir haber aldığını dile getirdi ve Hazine’nin İBB’ye borç için onay vermediğini belirtti. Sözcü'de yer alan habere göre; İmamoğlu konuya ilişkin şunları söyledi:

“Ne yazık ki bizim aldığımız işlerin birçoğu finansman sorunu çözülmemiş bir süre sonra da durmuş. 301 milyon liralık bono tahvil başvurumuz askıya alındı. Borçlanmamızla ilgili onayı Ankara’dan, hazineden onaylamasını bekliyoruz. 16 milyon İstanbullu için AKP belediyeleri döneminde başlatılmış ama bitirilemeyen metrolar bitsin diye bunu istiyoruz.”

İstanbul'da devam eden metro inşaatları ve açılış...