30 / 04 / 2024

ibb ulaşım master planı

ibb ulaşım master planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ulaşım Master Planına entegre olarak İstanbul’da geleceğe dönük otopark yatırımlarının belirlendiği Otopark Master Planı İSPARK tarafından hazırlandı. Kısa orta ve uzun vadeli otopark projeleri belirlendi.

İBB'nin ulaşım yetkileri kısıtlanıyor mu?

Resmi Gazete’de açıklanan “Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) üye sayısı artırıldı...

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Kayseri için ulaşım master planı tamamlandı!

Ulaştırma, Denicilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte master planı ve bu planda yer alan yeni raylı sistem hattının yapılacağı alanı yerinde incelediler.

Ulaşım ihtiyacı imar planlarına göre değerlendirilecek!

il merkezlerindeki "Ulaşım Master Planları" gözden geçirilecek, ülkenin gelişen ve değişen, taşıt ve yolculuk sayıları ile beklentileri, imar planlarında dikkate alınarak gelecekteki ulaşım ihtiyacı yeniden değerlendirilecek..

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Antalya'nın ulaşım master planında sona gelindi!

Antalya'nın 19 ilçesi için hazırlanan ulaşım master planında son aşamaya gelindi. Plan için ön izinlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulaşımın anayasası olacağını söyledi.

AUAP 2038 Ana ulaşım planında son durum!

Duruş Gazetesi köşe yazarı olan Tahir Çalgüner Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 Ulaşım master planını değerlendirdi. İşte o haber...

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Rize Ulaşım Master Planı protokolü imzalandı!

RİZE Belediyesi ile Gazi Üniversitesi, Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri arasında ‘Rize Ulaşım Master Planı’ protokolü imzalandı.

Mersin'in 2030 yılına kadarki Ulaşım Master Planı hazır!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentin geleceği için 2030 yılına kadar olan Ulaşım Master Planı'nı hazırladıklarını, yeşil bir Mersin için bir dizi projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Gaziantep Ulaşım Master Planı çalışmaları başladı!

Gaziantep trafiğini rahatlatacak Ulaşım Master Planı’nın uygulamalı çalışmalarına başlanıldı. Plana göre kısa vadede en önemli değişiklik tek yön uygulamasına geçilmesi ve sola dönüşlerin yasaklanması.

Gaziantep'te Ulaşım Master Planı ele alındı!

Gaziantep’in en önemli sorunlarından biri olan kent trafiği Ulaşım Master Planı’nda ele alında. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kent trafiğinin rahatlatılması için tüm sivil toplum örgütleri ile fikir birliği yaparak trafikte önemli kararlar aldı

ibb ulaşım master planı Haberi

ibb ulaşım master planı

Otopark işletmeciliği ve yatırımı yapan kamu ve özel sektör kuruluşları otoparkçılığın kitabını yeniden yazmak için Kayseri’de bir araya geldi.


Türkiye’nin birçok ilinden üyesi bulunan Otopark İşletmecileri Derneği, Otopark Mevzuatı’nı derinlemesine ele almak ve mevzuat çalışmalarına sektörün görüşlerini yansıtmak adına Türkiye Otopark Mevzuatı Çalıştayı’nı 21-22 Kasım 2014 tarihlerinde Kayseri’de gerçekleştirdi.


Ulaşım ve Otopark alanında faaliyet gösteren kamu ve özel sektör temsilcileri, ilgili bakanlıklar ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Yerel Yönetim temsilcileri ile alanında uzman akademisyenlerin katıldığı programda otopark sorunu enine boyuna masaya yatırıldı. Sorunun çözümüne yönelik çıkarılması gereken mevzuat için bilimsel bir altlık olması bakımından ortak akıl çalıştayı gerçekleştirildi.


Çalıştaya katılarak bir konuşma yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki otopark sorununun çözümüne yönelik atılan bu adımın öneminden bahsederek Otopark İşletmecileri Derneğini kutladığını ifade...