29 / 04 / 2024

İBB üsküdar arsa satışı

İBB üsküdar arsa satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi'nde yer alan yaklaşık 30 dönümlük arsayı bugün 385 milyon 643 bin 180 TL bedel ile satışa çıkardı. 

İstanbul Belediyesi Üsküdar'da arsa satıyor: 3 milyon 12 bin liraya!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Üsküdar'da arsa salacak, onuya ilişkin Resmi Gazete 'de yayımlanan ilana göre, mülkiyeti belediyeye ait olan Üsküdar'daki arsanın satışı işinin ihalesi yapılacak.

İBB Üsküdar'da arsa satıyor: 3 milyon 12 bin liraya!

Selami Ali Mahallesi Kalemtraşcı Sokak'ta bulunan, muhammen bedeli 3 milyon 12 bin 660 lira ve imar durumu konut alanı olan 430,38 metrekarelik arsanın ihalesi 12 Kasım tarihinde saat 13.00'te yapılacak.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çengelköy'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı Çengelköy Güzeltepe'de yer alan 1.436,57 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihaleye ilişkin tüm detaylar...

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi 5 katlı bina ve arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar'da yer alan 5 katlı bina ve arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat! Üsküdar Belediyesi iki ilçede altı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Büyükçekmece'de yer alan altı adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 2 Mart tarihinde yapılacak.

İBB üsküdar arsa satışı Haberi

İBB üsküdar arsa satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Üsküdar  Bulgurlu'da yer alan dev arsayı satışa suındu. Akasya Acıbadem AVM’nin karşısında, Çamlıca Kız İmam Hatip Lisesi ile Kuba Camii’nin hemen yanı başında yer alan arsa için 385 milyon 643 bin 180 TL bedel isteniyor. 

Toplam yüzölçümü 29.664,86 metrekare olan arsanın ihalesi bugün saat 13:00'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane'de gerçekleştirilecek. 

Satışa konu olan değerli arazi kısmen ticaret konut alanı, kısmen özel ortaokul alanı, kısmen sağlık tesis alanı, kısmen meydan alanı, kısmen park alanı, kısmen de imar yolu alanı olarak belirlendi. 

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, tekliflerini aşağıdaki belgelerle kapalı zarf içerisinde ibraz etmeleri gerekmekte;

a) Teklif mektubunu havi iç zarf
b) Gerçek kişiler için Kanuni ikametgah ve nüfus cüzdanı sureti ( İstanbul’da ikamet kaydı olanlar...