29 / 04 / 2024

ibb üsküdarda arsa mı satıyor

ibb üsküdarda arsa mı satıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Üsküdar'da arsa salacak, onuya ilişkin Resmi Gazete 'de yayımlanan ilana göre, mülkiyeti belediyeye ait olan Üsküdar'daki arsanın satışı işinin ihalesi yapılacak.

İBB Üsküdar'da arsa satıyor: 3 milyon 12 bin liraya!

Selami Ali Mahallesi Kalemtraşcı Sokak'ta bulunan, muhammen bedeli 3 milyon 12 bin 660 lira ve imar durumu konut alanı olan 430,38 metrekarelik arsanın ihalesi 12 Kasım tarihinde saat 13.00'te yapılacak.

İBB, üç ilçede arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

İBB, Pendik, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan arsaları satıyor. Peki İBB tarafından satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İBB, Kartal'da arsa satıyor! Konut imarlı arsa arayanlar dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kartal'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar... 

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

İBB, Pendik'te arsa satıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsa almak isteyenlere fırsat! İşte ayrıntılar...

İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat! Üsküdar Belediyesi iki ilçede altı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Büyükçekmece'de yer alan altı adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 2 Mart tarihinde yapılacak.

İBB Sultangazi'de arsa satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Sultangazi ilçesi, Gazi Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detayları...

İBB Tuzla'da arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma imkanını kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor...

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

İBB, İkitelli'de arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Başakşehir İkitelli'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 7 milyon 678 bin 390 TL olarak belirlendi.

İBB Üsküdar'daki kaçak yapıyı mühürledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Acıbadem'de bulunan, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfına tahsisli alandaki inşaatı, İmar Planı'na aykırı olduğu gerekçesiyle mühürledi. 

ibb üsküdarda arsa mı satıyor Haberi

ibb üsküdarda arsa mı satıyor


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Üsküdar'da arsa salacak, onuya ilişkin Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, mülkiyeti belediyeye ait olan Üsküdar'daki arsanın satışı işinin ihalesi yapılacak. Selami Ali Mahallesi Kalemtraşcı Sokak'ta bulunan, muhammen bedeli 3 milyon 12 bin 660 lira ve imar durumu konut alanı olan 430.38 metrekarelik arsanın ihalesi 12 Kasım tarihinde saat 13.00'te yapılacak.Açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek ihale için şartname mesken müdürlüğünden satın alınabilecek ya da aynı yerde ücretsiz...