05 / 05 / 2024

İBB yedikule

İBB yedikule

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın, belediye meclisinde görüşülerek kabul edilen Yedikule Mahallesi ile ilgili "Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Tadilatı"nın yeniden değerlendirilmek üzere iade ettiği bildirildi.

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

İstanbul'daki tarihi Yedikule - Sirkeci hattı 151 yıl sonra yayalara açılıyor!

İstanbul'daki tarihi Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar..

Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi 10.889 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi 9239 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çamaşır makinesi almak isteyenler için çok ses getirecek ürünü Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen tüm detayla

Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi 9900 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 3 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Batuhan Bahıtlı tarafından kuruldu.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bedirhan Bayazıt tarafından kuruldu.

Yedikule Hisarı'nda restorasyon çalışmaları tam gaz!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede bulunan Yedikule Hisarı'ndaki restorasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hisar'da yapılan çalışmalarda horasan ile güçlendirme yapılıyor. 

Yedikule Kara Surları restorasyonunda son durum ne? 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yedikule Kara Surları'nı ziyaret ederek restorasyon çalışmaları hakkında bilgi alacak. 

Yedikule Hisarı restorasyonunda son durum ne? 

İstanbul Fatih Belediyesi tarafından restore edilen Yedikule Hisarı'nda ilk etap olan duvar güçlendirme ve orta avlu peyzaj çalışmaları devam ediyor. 

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Başaran ve Hakan Terzi ortaklığında kuruldu.

İBB yedikule Haberi

İBB yedikule


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın, belediye meclisinde görüşülerek kabul edilen Yedikule Mahallesi ile ilgili "Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Tadilatı"nın yeniden değerlendirilmek üzere iade ettiği bildirildi.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Fatih'e bağlı Yedikule Mahallesi'yle ilgili, "Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Tadilatı"nın, daha önce belediye meclisince kabul edildiği belirtildi. Açıklamada, Topbaş'ın söz konusu kararı, "yeniden değerlendirilmek üzere" belediye meclisine iade ettiği kaydedildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Topbaş, iade kararını, söz konusu alanın asli niteliğinin korunması ve geleceğe taşınması için daha kapsamlı bir çalışmaya imkan sağlamak amacıyla aldığını aktararak, "Yapılacak çalışmalara ışık tutması için tarihçiler, bilim adamları, mahalle sakinleri ve ilgililerin katılacağı bir çalıştay düzenlenmesinin faydalı olacağı düşünülmektedir. Söz konusu plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne iade edilmekle birlikte, bu plan...