06 / 05 / 2024

ibb yol ve kavşak ihaleleri 2014

ibb yol ve kavşak ihaleleri 2014

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından İstanbul Geneli Yol ve Kavşak Ön Projeleri işi ihaleye çıkarılıyor. İhale 2 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılacak...

İBB Fatih ve Eyüpsultan'da konut imarlı 2 arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih ve Eyüpsultan'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

İBB, Fatih ve Eyüpsultan'da 2 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor! Megakentte fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan 2 arsanın fiyatları ne kadar? 

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

AFAD açıkladı: Deprem bölgesine geri dönmek isteyen afetzedelerin yol ve bilet masrafları Ziraat Bankası'na yatırılacak 

AFAD tarafından deprem bölgesine geri dönüş yapmak isteyen afetzedelerin yol masrafı ve bilet ücreti ödemelerinin kimlik numaraları üzerinden Ziraat Bankasına yatırılacağı açıklandı. İŞte ayrıntılar...

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

Çalışanlara müjde! Yemek parasına yüzde 50 zam geldi! Yol ücreti de arttı! İşte zamlı yeni rakamlar...

Temmuz ayında askeri ücrete ek zamdan sonra çalışanların yol ve yemek ücretleri de arttırıldı. Peki yol ve yemek ücretleri ne kadar oldu? İşte zamlı yeni rakamları...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

Meclisten geçen yeşil alan ve toplanma alanı kararları mahkemeye taşındı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclisten geçen park, yol ve deprem toplanma alanı olarak plan değişikliği yapılması kararı ile bazı tahsisleri kararlarını mahkemeye taşıdı. 

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 21 yıllık Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, görevden alındı. Mahmut Baş'ın yerine, aynı müdürlükte görevli Kemal Duran atandı.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Gürkan Akgün İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün getirildi.

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

ibb yol ve kavşak ihaleleri 2014 Haberi

ibb yol ve kavşak ihaleleri 2014


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından İstanbul Geneli Yol ve Kavşak Ön Projeleri işi ihaleye çıkarılıyor. İhale 2 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi, Kasım Sk. No:62 Merter/Güngören/İSTANBUL adresinde yapılacak.


İhale Konusu: İstanbul Geneli Yol ve Kavşak Ön Projeleri (8 Etap) hizmet alımı

İhale Kayıt No: 2014/85620

İhale Tarih ve Saati: 02/09/2014 11:00

İlgili Müdürlük/Birim Ulaşım Planlama Müdürlüğü

İlgili Adres: M.NEZİHİ ÖZMEN MAH. KASIM SOK. 62 34010 MERTER GÜNGÖREN/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2124494080

İlgili Faks: 2124494083

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi, Kasım Sk. No:62 Merter/Güngören/İSTANBUL

İhale Türü: HİZMET ALIMI

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: 60...